Marcel en Viktor Brand in Mr. Frank Visser doet Uitspraak Beeld © SBS6

Onverwachte wending voor Marcel in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

21 april 2022 23:05

In het programma 'Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?' blikt het programma terug op zaken die de afgelopen seizoenen behandeld zijn. In deze aflevering gaat presentator Viktor Brand (51) langs bij Marcel en Fadime om te kijken hoe het nu tussen deze buren gaat en of ze de raad van Mr. Frank Visser hebben opgevolgd. Wat Viktor echter niet had verwacht, is dat Marcel een opmerkelijk nieuwtje met hem wilde delen.

"Plottwist. Mr. Frank Visser is nu ook een datingshow!"

De buren Fadime en Marcel maakten in maart hun opkomst in het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak, vanwege hun fikse burenruzie waarin ze overlast hadden van elkaars huisdieren. Terwijl Marcel het gekakel van de kippen van zijn buurvrouw Fadime niet meer kon uitstaan, was ook Fadime klaar met het geblaf van Marcels twee honden. Marcel had zelfs gedreigd om de kippen van Fadime te vermoorden. Om de ruzie enigszins te sussen, besloot Mr. Frank Visser in te grijpen. Zijn uitspraak was helder: de kippen van Fadime mochten vóór 9 uur 's ochtends niet hun hok uit en de honden van Marcel moesten worden opgehokt als hij hen zonder toezicht thuis achterliet. Ook werd hen beiden een contactverbod opgelegd en als dit werd geschonden, moesten ze per keer 250 euro betalen. Dit kon zelfs oplopen tot een bedrag van 10.000 euro. 

Viktor ging terug naar Helmond om te kijken hoe de burenruzie er voor stond en of het gekakel en het geblaf, tussen Fadime en Marcel, nu eindelijk is gesust. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader en dochter uit Mr. Frank Visser moeten buren €27.650 betalen

Toen Marcel de presentator verwelkomde in zijn huis, viel het Viktor op dat er maar één hond aanwezig was. Marcel deelde het droevige nieuws dat zijn andere hond niet lang na Frank Vissers uitspraak is overleden. En hoewel het verlies groot is, lijkt Marcel het verdriet in ieder geval niet in zijn eentje te verwerken, want hij heeft goed nieuws. Het programma heeft hem namelijk een vriendin opgeleverd. "Ze heeft contact met me opgezocht", vertelt hij glunderend. Marcel laat trots een foto van zijn nieuwe aanwinst zien. "Zo'n lelijke vent en zo'n knappe dame", reageert Viktor als hij de foto van Marcels nieuwe vriendin ziet. 

Ook zijn buurvrouw Fadime is blij met dit nieuwtje, want naast dat ze geen last meer heeft van Marcels honden betekent deze nieuwe relatie ook meteen dat ze af is van haar buurman. "Ik ben ook blij", reageert Fadime op het nieuwtje over zijn nieuwe relatie.  "Verlos me van hem", zegt ze over zijn nieuwe vriendin. 

Sommige kijkers zijn echter iets minder enthousiast over deze relatie. 'Je moet toch echt helemaal van het padje af zijn om deze vent op tv te zien en dan te denken: hey joh, die ga ik daten', schrijft iemand. Een andere kijker lijkt eerder verbaasd over de functie van het programma: 'Plottwist. Mr. Frank Visser is nu ook een datingshow!'

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? zie je elke donderdag om 20.30 uur op SBS 6. Je bekijkt de aflevering terug via deze link. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grofgebekte Jannie heeft bizar verzoek in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!