Jimmy Kimmel Beeld © ANP

Jimmy Kimmel bedankt artsen op vijfde verjaardag zoon

22 april 2022 05:28

Jimmy Kimmel (54) vierde donderdag de vijfde verjaardag van zijn zoon Billy en bedankte de artsen en verpleegkundigen die het kereltje bijstonden na zijn geboorte. Billy werd geboren met een ernstige hartafwijking en onderging toen hij drie dagen oud was een openhartoperatie.

"Eeuwig dankbaar"

Bij een foto van Billy die kaarsjes op een taartje uitblaast, schreef Jimmy Kimmel dat hij en zijn vrouw Molly voor 'eeuwig dankbaar' zijn voor het medische team. Hij laat ook weten dankbaar te zijn voor de steun die het gezin kreeg, en voor de donaties die zoveel mensen aan het kinderziekenhuis in Los Angeles hebben gedaan sinds de geboorte van Billy. Jimmy is in de afgelopen vijf jaar vaak in actie gekomen om geld in te zamelen voor ouders die door de ziekte van hun kind in financiële problemen komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jimmy Kimmel na sabbatical weer te zien in eigen talkshow

Billy Kimmel is toen hij zeven maanden oud was nogmaals succesvol geopereerd aan zijn hart en maakt het goed. Molly en Jimmy hebben samen ook een oudere dochter, de 7-jarige Jane. De presentator heeft uit een eerder huwelijk twee volwassen kinderen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!