Dionne Slager en Esmée van Kampen in De Verraders Beeld © RTL/De Verraders 22-04-2022

Esmée en Dionne crashen in De Verraders: 'In shock'

22 april 2022 21:40

In de nieuwe aflevering van 'De Verraders' gaan de kandidaten een spannende opdracht tegemoet. Ze mogen door een bos rijden in een raceauto en moeten onderweg paintballend kandidaten afschieten. Maar dat verloopt niet voor iedereen even rooskleurig.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

"Holy shit, sorry babe"

Esmée van Kampen kruipt achter het stuur van de bolide en daar is ze blij mee. "Oh my God, ik was zo happy. Mijn meisjesdroom kwam uit. Ik wilde vroeger altijd Formule 1-coureur zijn." Al snel blijkt waarom die droom niet eerder is uitgekomen. Esmée blijkt een ware wegpiraat. Terwijl ze, met Dionne Slagter naast zich, een heuvel afrijdt, raakt ze werkelijk alles wat er naast de baan te vinden is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bitchfight in De Verraders: 'Alleen de popcorn miste nog'

"Holy shit, sorry babe", roept ze uit nadat ze met volle vaart tegen een hek tot stilstand zijn gekomen. De meiden zijn de schrik nauwelijks te boven of daar komt waaghals Jamie Westland de bocht om. "Kijk uit, kijk uit", roepen de meiden het uit. Het is tegen dovemansoren gericht en Jamie knalt flink tegen hun auto aan terwijl Esmée probeert uit te stappen.

Terwijl Jamie doorrijdt, zit Esmée haar been nog vast. En dat werkt op de lachspieren van Sylvia Geersen en Jamie. "Haar been zat vast", giert ze het uit terwijl ze gas geven. Later kunnen Esmée en Dionne er nog niet over praten. "Ik krijg het helemaal benauwd als ik er weer aan denk", zegt Esmée. "De missie gaat door, maar ik durfde sowieso niet meer te rijden." Dionne denkt daar hetzelfde over: "Esmée en ik waren allebei in shock."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste 'prooi' bijna unaniem geofferd in De Verraders: 'Een aangeschoten konijn'

Aan het einde van de dag is het tijd voor de ronde tafel en wat blijkt: de getrouwen zijn het spoor bijster. Iedereen zit op elkaar, maar niemand verdenkt een verrader. En dan trekt Robbie Kammeijer aan het kortste eind. De flamboyante nieuwslezer wordt verbannen. Met tranen in zijn ogen zegt hij: "Het is zo jammer. Het is zo, zo jammer."

De Verraders zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL 4 en je kijkt de afleveringen terug bij Videoland.

Een ongeluk tijdens het karten

01:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!