Lotte Beeld © KRO-NCRV

Lotte had twijfels over boer Jouke in Boer zoekt Vrouw

25 april 2022 13:23

In 'Boer zoekt Vrouw' heeft boer Jouke (32) zijn keuzemoment. De Friese boer kiest voor Karlijn en daardoor kan Lotte haar koffers pakken. Hoewel de tranen op dat moment over haar wangen biggelen, vertelt ze nu dat ze opgelucht is door zijn keuze.

"Dat we daarin wel een match zouden zijn"

Lotte blikt in een online video van het programma terug op haar exit. "Als ik denk aan mij en Jouke, had ik wel het gevoel dat wij konden levelen", begint ze. "Qua humor, (...) weten wat je graag wil en wat je ideeën zijn over bepaalde onderwerpen. Dat we daarin wel een match zouden zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Rob uit BzV voelt geen vlinders in z'n buik, wel in z'n broekje'

Boer Jouke is, volgens Lotte, 'heel, heel' gestructureerd. Hierdoor heeft ze te weinig tijd met hem doorgebracht en heeft ze zichzelf niet helemaal kunnen laten zien. "Daar kreeg ik wel een beetje mijn twijfels over. (...) Als hij voor mij had gekozen, had ik daar heel graag onderzoek naar gedaan. Met elkaar op citytrip, zodat hij ook in mijn leven een kijkje kon nemen."

Hoewel Jouke niet voor haar koos, is ze heel blij voor Jouke en Karlijn. "Toen ik hoorde dat hij voor Karlijn koos, was ik ook wel opgelucht. Zij had in die zin minder twijfels dan ik." Lotte vindt het fijn dat de twee hun gevoelens voor elkaar kunnen onderzoeken op citytrip. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Jouke moet wennen aan de dames: 'Ik ben liever alleen'

Lotte vindt het jammer dat ze de liefde niet heeft gevonden, maar heeft wel geleerd dat het boerenleven haar goed bevalt. "Ik ben erachter gekomen dat het leven op het platteland, met de ruimte en de rust, mij ligt. Dat neem ik zeker mee."

Ook boer Janine heeft nog een keuzemoment voor de boeg staan. In de video hieronder zie je hoe ze onderzoekt of Christiaan de ware voor haar is.

Boer Zoekt Vrouw zie je elke zondag om 20.30 uur op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!