Beeld © YouTube

Beautymiddagje van Meilandjes zorgt voor hilariteit bij kijkers

25 april 2022 22:25

Nu de Meilandjes moeten leven van een krap budget, zit veel geld uitgeven er even niet meer in. En dat betekent helaas voor Martien dat hij zijn gebruikelijke bezoekje aan de schoonheidsspecialiste moet overslaan. Gelukkig heeft hij een creatieve manier gevonden om zichzelf en Erica en Maxime tóch een middagje te pamperen. Bij de kijkers van 'Chateau Bijstand' zorgt het beautymiddagje van de Meilandjes voor grote hilariteit.

"Verdomme! Uit mijn keuken, stom kind!"

Terwijl Maxime en Martien druk bezig zijn met in elkaar zetten van een kast bij stichting 'Help ons Helpen', treft Martien voorbereidingen voor een heerlijke beautybehandeling. Hij heeft van zijn schoonheidsspecialiste de tip gekregen om zelf een scrub te maken van een beetje zonnebloemolie en suiker. Omdat ze zelf geen olie in huis hebben en hier ook geen geld voor hebben, is hij dus genoodzaakt om bij de buurvrouw aan te kloppen voor een beetje olie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Bijstand-kijkers gieren om Martiens kast van bananendozen

En Martien zou natuurlijk Martien niet zijn, als hij een leeg wijnglas zou meenemen om de olie in te doen. Terwijl hij terug naar huis hobbelt krijgt hij van andere buren de opmerking of hij 'nu alweer aan de wijn zit'. Het glas met olie lijkt namelijk verdacht veel op een glaasje chardonnay. Martien wuift het allemaal weg "Nee hoor, is zonnebloemolie!", zo vertrouwt hij zijn buren toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers ergeren zich aan drankregeling in Chateau Bijstand

Maxime en Erica weten thuis nog niet wat ze te wachten staat, maar Martien zit al helemaal klaar om zijn meiden een beautycursus te geven. Terwijl de zonnebloemolie nog in het wijnglas zit, besluit Maxime een grapje uit te halen. Zij vraagt Martien of hij een wijntje wil en geeft hem stiekem het glas met de olie. Terwijl hij een flinke slok neemt uit het glas spuugt hij alles vol afschuw weer net zo snel uit. "Verdomme! Uit mijn keuken, stom kind!" zo krijst hij naar Maxime.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huilen staat Martien Meiland nader dan het lachen in Chateau Bijstand

Gelukkig blijkt hij kort daarna toch nog zin te hebben in het beautymiddagje. Vol enthousiasme scrubt hij zijn gezicht, terwijl Maxime vol verbazing zit toe te kijken. Als het gezicht van Martien niet veel later knalrood kleurt, beginnen de dames toch wel twijfels te hebben bij zijn 'cursus'. "Hoe hard heb jij gescrubt?", zo roept Maxime verschrikt uit. "Niet te hard scrubben, dan scrub je je hele huid kapot!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Bijstand-kijkers bikkelhard over familie Meiland: 'Dan snap je het echt niet'

De capriolen van de Meilandjes zorgen bij de kijkers weer voor de nodige hilariteit:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!