Tim Hofman en Nikkie de Jager Beeld © ANP

BOOS en NikkieTutorials grootste kanshebbers Best Social Awards

26 april 2022 08:30

Onlineserie 'BOOS' en Nikkie de Jager (28) (NikkieTutorials) zijn dit jaar met ieder twee nominaties de grootste kanshebbers bij de uitreiking van The Best Social Awards. Beiden kunnen winnen in de categorie Beste Youtuber/YouTube-serie.

BOOS maakt daarnaast kans op de prijs voor Beste Positive Impact. Tim Hofman, die BOOS presenteert, won die prijs vorig jaar. Nikkie de Jager is genomineerd in de categorie Beste Personality. Zij won die prijs in 2020 al eens.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman vindt eerste plaats in Media100 'een hele eer'

Er zijn dit jaar vier nieuwe categorieën, waaronder Beste Interieur Content, Spontane Viral en Beste Podcast. In die categorie zijn er ook kanshebbers uit de familie Hofman. De podcast Broers van Sam en Rijk Hofman is genomineerd, net als Marc Marie en Aaf vinden iets, Geuze en Gorgels, Rookworst de Podcast en De Rode Lantaarn. Ook wordt er voor het eerst een prijs voor Beste Sporter uitgereikt, met Appie Aurag, Bas Tietema, Jutta Leerdam, Keet Oldenbeuving en Marten de Roon als genomineerden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman en Ireen Wüst te gast bij College Tour

The Best Social Awards worden jaarlijks uitgereikt aan mensen en bedrijven die op een of andere manier uitblinken op sociale media. Voor de publieksprijzen kunnen mensen tot en met 10 mei via de website hun stem uitbrengen. De prijzen worden op 25 mei digitaal uitgereikt op het REM-Eiland in Amsterdam.

Stemmen kan hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman 'proost' op Kiki uit Over Mijn Lijk: 'Zijn er weinig zo dapper'

Na de schokkende uitzending van BOOS van Tim Hofman is er nu rondom The Voice of Holland een nieuw hoofdstuk aangebroken; Het Openbaar Ministerie begint een strafrechtelijk onderzoek tegen vier verdachten. Ali B, Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en regisseur Martijn N. zouden door justitie vandaag officieel als verdachte worden aangemerkt van een reeks zedenmisdrijven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!