Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Kim neemt afstand van Antoine in MAFS: 'Van roze wolk gevallen'

26 april 2022 22:11

Voor Kim uit 'MAFS' heeft het experiment een dieptepunt bereikt. Het verlies van haar ex-vriend een jaar geleden zit dieper dan ze dacht. Lastig voor haar, en ook voor Antoine. Het 'Married at First Sight'-koppel neemt dan ook een moeilijke beslissing: het is tijd voor een pauze.

"Er staat nog niet 'the end' achter, dus we zullen zien waar het eindigt"

Met Antoine en Kim gaat het stroef sinds de huwelijksreis. Vooral bij Kim winnen twijfels steeds meer terrein. Zij worstelt met haar gevoelens en trekt zich daarom terug, waardoor er een afstand ontstaat. "Het is natuurlijk een vrij heftige week geweest. Een beetje ups en downs gehad dus het lukt eventjes niet meer", vertelt ze emotioneel voor de camera. "Normaal kom ik heel goed uit mijn woorden en weet ik precies wat ik wil zeggen. De laatste twee dagen is dat niet."

Ook Antoine merkt dat Kim niet lekker in haar vel zit: "Ik voel dat zelf af en toe wel, dat het niet altijd even soepel liep. Je hebt het even ergens over, en dan liep het weer dood. Dat is die ongemakkelijkheid die ik een beetje voelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Married at First Sight-koppel Sander en Astrid neemt time-out

Ondanks alles neemt Kim haar man toch mee naar haar tante, bij wie ze na haar avontuur in Tenerife is ingetrokken. Maar eenmaal 'thuis' breekt Kim volledig en besluit dan ook de hulp van expert Eveline Stallaart in te schakelen, die aangeeft dat het helemaal niet gek is dat Kim zich zo voelt.

Inmiddels zit Kim op een punt dat Antoine in haar ogen niets meer goed kan doen. Ze besluiten dan ook even een pauze te nemen van het elkaar én het experiment. Toch blijft Kim hoop houden: "Je zat op een hele mooie, roze wolk voor het huwelijk en tijdens het huwelijk en daar ben je lichtelijk vanaf gevallen. Maar ik hoop dat het trappetje niet af is gebroken en dat je nog steeds omhoog kunt klimmen om terug erop te komen. (…) Elk sprookje heeft zijn dieptepunt en eindigt uiteindelijk ook mooi. Er staat nog niet 'the end' achter, dus we zullen zien waar het eindigt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline heeft moeite met besluit Joep in Married at First Sight

Ook Birgitte spreekt na de huwelijksreis in Porto haar twijfels uit. Eenmaal weer op Nederlandse bodem neemt ze haar kersverse man Jan even apart. "Samenwonen gaat eraan komen en natuurlijk heb ik er zin in, ik heb zin om te kijken waar Jan woont en dat hij ziet waar ik woon. En dan slaat de twijfel toe of het wel iets is wat ik permanent voor de toekomst wil. Ik hoef dat nu zeker nog niet in te vullen, maar ik heb daar wel een beetje twijfels over. Wat ik gewoon mis is de vlinders in m’n buik, de verliefdheid."

Die gevoelens komen voor Jan totaal onverwacht. "Ik had best wel wat plannen. Maar goed, die zijn in duigen nou", vertelt hij teleurgesteld voor de camera. "Ik vind het aan de ene kant best wel snel dat ze heeft beslist. Ik vind het gewoon heel erg jammer. (…) Ik had echt gehoopt dat het beter zou gaan."

Voor Jan voelt het een beetje alsof hij een blauwtje heeft gelopen. "Maar de wonderen zijn de wereld nog niet en als we een paar dagen bij elkaar zijn draait het misschien de andere kant op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joep uit MAFS openhartig over overspannenheid

Married at First Sight wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!