De Bachelor België Beeld © Videoland

Fabrizio en Bachelor-winnares alweer uit elkaar: 'Gebrek aan chemie'

28 april 2022 10:56

Vijftien bloedmooie dames gingen de afgelopen weken de strijd met elkaar aan om het hart van Fabrizio Tzinaridis (29) te veroveren in 'De Bachelor België'. Slechts twee van hen wisten een boeket vol rozen te verzamelen en bleven over tot de laatste rozenceremonie. Wie van hen heeft de 'Temptation'-verleider weten te temmen? En is Fabrizio nog altijd samen met zijn droomvrouw?

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor: België.

"Hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen"

In de laatste aflevering van De Bachelor België ontmoeten Fabrizio's overgebleven dames nogmaals zijn ouders. Zowel Margaux als Madieke maken een goede (tweede) indruk. Toch is het uiteindelijk de Nederlandse Madieke die de laatste roos mag ontvangen, maar van 'en ze leefden nog lang en gelukkig' is geen sprake.

"De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen. We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt", blikt Fabrizio terug in De Bachelor: na de roos. Toch bleef er volgens Madieke een bepaald soort afstand - en dan bedoelt ze niet eens de letterlijke afstand tussen Nederland en België. "We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen", verklaart ze voor de camera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas na laatste roos: 'Verliefd zoals nooit tevoren'

Na vier weken besluit Fabrizio er dan ook alweer een punt achter te zetten. De reden waarom het niets is geworden is in zijn ogen het gebrek aan chemie. "Die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde", legt hij uit.

Die chemie had hij wél met Margaux, die geen roos kreeg in de finale. Ze hebben zelfs samen de nacht doorgebracht. "Het gevoel dat ik had toen ik bij hem sliep, was het vertrouwde gevoel van in Griekenland. Alleen was het nu echt onder ons en kunnen we onze tijd besteden aan elkaar. Dat hebben we ook gedaan en dat was meteen een natuurlijk gevoel, alsof we dat altijd al hadden gedaan. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel", vertelt ze zelf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor-deelnemer noemt Fabrizio sukkel nadat hij haar geen roos geeft

Van een relatie is volgens Fabrizio nog geen sprake. "Margaux is op een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen. Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven. Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt."

Het hele seizoen van De Bachelor België is nu te zien bij Videoland. Alles al gezien? Donderdag is ook het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start gegaan.

Monica Geuze: 'Temptation anders verlopen dan ik had voorspeld'

00:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!