Leonie ter Braak Beeld © ANP

Leonie ter Braak neemt donderdag HLF8 voor haar rekening

28 april 2022 10:31

Leonie ter Braak (41) presenteert donderdag het SBS6-programma 'HLF8'. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa Network naar aanleiding van berichtgeving hierover van 'Shownieuws'. Vooralsnog is de presentatieklus van Leonie eenmalig.

Het is de eerste keer dat Leonie de talkshow presenteert. Eerder was zij wel als sidekick in de show te zien. Afgelopen dinsdag legde vaste presentator Johnny de Mol de presentatie van het programma neer na een anonieme aangifte aan zijn adres. Deze volgde op een eerdere aangifte van zijn ex Shima Kaes waarin zij Johnny beschuldigt van mishandeling tijdens hun relatie in 2015.

Volgens Johnny is het voor hem nu 'even niet meer te doen' om gasten te ontvangen en gezamenlijk een 'boeiende show te maken', stelde hij dinsdag in zijn laatste uitzending.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

SBS6 vergeet 'Johnny de Mol' uit logo HLF8 te halen

Woensdag werd de presentatie van HLF8 overgenomen door Hélène Hendriks. Zij verving Johnny eerder al bij afwezigheid. Talpa laat donderdag weten dat ze vrijdag weer te zien is in de talkshow. Over de invulling van de rest van het seizoen komt op een later moment meer duidelijkheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hélène Hendriks neemt presentatie HLF8 over van Johnny de Mol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!