Johnny de Mol Beeld © ANP

Leader HLF8 aangepast na stoppen Johnny de Mol

28 april 2022 13:28

Het programma 'HLF8' past de leader aan. Dat laat een woordvoerder van Talpa Network weten nadat woensdag Johnny de Mol (43) hierin nog werd aangekondigd, terwijl hij een dag eerder had meegedeeld zijn taken als presentator voorlopig neer te leggen.

"Ik ben het dus vandaag"

SBS6 was woensdag vergeten de naam van Johnny uit het logo te halen van talkshow HLF8. Presentatrice Hélène Hendriks, die de show overnam, merkte dit op aan het begin van de uitzending en excuseerde zich hiervoor bij de kijkers. "Ik ben het dus vandaag", voegde zij daaraan toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leonie ter Braak neemt donderdag HLF8 voor haar rekening

Vaste presentator Johnny maakte dinsdagavond bekend dat hij voorlopig niet op de buis zal verschijnen vanwege beschuldigingen van wangedrag aan zijn adres. Donderdag is de presentatie van het programma in handen van Leonie ter Braak. Vrijdag neemt Hendriks de honneurs weer waar. Over door wie de show de komende tijd wordt gepresenteerd, wordt momenteel nog druk overlegd bij Talpa Network.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

SBS6 vergeet 'Johnny de Mol' uit logo HLF8 te halen

Als het aan de deskundige Rob Goossens lag, had Johnny de Mol veel eerder een stapje terug moeten doen. Aan de desk van RTL Boulevard vertelt hij waarom. 

Rob: 'Johnny de Mol zou een stapje terug moeten doen'

06:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!