Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

'I love you' valt in Temptation Island USA: 'Gevoelens zijn echt'

28 april 2022 15:42

Ashley en Lascelles zijn al zeven jaar aan het daten, maar van een ring is het nog niet gekomen - en dat gaat waarschijnlijk niet meer gebeuren ook. Lascelles heeft namelijk zijn hart verloren aan een van de single dames van 'Temptation Island USA'. En dat hij serieus is mag iedereen weten; hij heeft zelfs al tegen haar gezegd dat 'ie van haar houdt.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 6.

"Ik hield me in omdat ik met Lascelles in mijn hoofd zat, maar dat is nu klaar. Ik doe nu wat ik wil"

Ondanks dat zijn vriendin Ashley alles te zien krijgt, heeft Lascelles geen spijt van zijn uitspraak. Wel voelt hij zich schuldig, vertelt hij tijdens het kampvuur. "Ik had nooit gedacht dat te zeggen. (…) Maar de gevoelens die ik heb, zijn echt. In het begin hield ik me in om Ashley niet te kwetsen. Maar ik ben hier voor mezelf en niet voor iemand anders. Ik ben hier om mezelf te ontdekken."

Hoewel presentator Mark L. Walberg adviseert nog geen knopen door te hakken, heeft Lascelles het hoofdstuk al afgesloten: "Ik ben blij dat Ashley ook een band aan het opbouwen is met iemand zodat ik me minder schuldig hoef te voelen over mijn connectie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekenden keren terug in Temptation Island USA

Hij is zelfs van plan met zijn nieuwe vlam Trace de ultieme relatietest te verlaten, maar zij heeft nog wel haar twijfels: "Ik hoop ergens wel dat hij mij kiest, maar het is nog erg pril en ik denk dat hij nog goed bij zichzelf te rade moet gaan voordat hij die keuze maakt."

Ashley lijkt zich er echter al bij neergelegd te hebben. "Ik denk dat ik dit moest zien van Lascelles om te kunnen zeggen: 'Geen muur meer om me heen. Ik ga doen wat me het beste lijkt.' En nu voel ik me vrij", concludeert de Temptation-babe. Ze zet haar woorden kracht bij als ze even later Blake toestemming geeft haar te zoenen - een kus die ze omschrijft als 'magisch': "Hier hadden we allebei op gewacht. Ik hield me in omdat ik met Lascelles in mijn hoofd zat, maar dat is nu klaar. Ik doe nu wat ik wil."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Plotwending in Temptation Island USA: singles mogen elkaar wegsturen

Ook Edgar heeft besloten zijn vriendin Gillian 'los te laten'. "Deze avond heeft dat idee alleen maar versterkt. Want ik kreeg beelden te zoen waarop ze zoende met what’s his face? Ze gaat er echt voor en dat boeit me niet meer." En zijn ex is niet de enige die 'los' gaat, want Edgar besluit na een wilde avond niet alléén het bed in te stappen, maar met single Marissa...

Hoe hun romance afloopt zie je volgende week weer in Temptation Island USA. Inmiddels is bij Videoland ook het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start gegaan. De reeks trapt af met een dubbele aflevering:

Monica Geuze: 'Temptation anders verlopen dan ik had voorspeld'

00:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ash openhartig bij kampvuur Temptation Island USA: 'Ik werd mishandeld'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!