Eva Jinek Beeld © William Rutten

Videolandserie De wereld van Eva vanaf eind mei te zien

28 april 2022 14:24

Het nieuwe programma van Eva Jinek (43) is vanaf 25 mei te zien bij Videoland. In 'De Wereld van Eva' gaat de talkshowhost het hebben over intieme zaken in het leven van de vrouw.

"Ze doet het met humor en met het doel om het taboe en de schaamte te doorbreken"

In de serie, waarvan alle afleveringen dezelfde dag online komen bij de streamingdienst, bespreekt Eva zaken zoals 'het schuldgevoel van werkende moeders en seks na de bevalling'. "Ze doet het met humor en met het doel om het taboe en de schaamte te doorbreken en een open gesprek te voeren over normale dingen in het leven van een vrouw", meldt Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek krijgt eigen serie bij Videoland

Het programma zal overigens niet gelijktijdig met haar dagelijkse talkshow Jinek bij RTL 4 te zien zijn. De presentatrice maakt vrijdagavond de laatste aflevering van het huidige seizoen, waarna Beau van Erven Dorens weer een aantal maanden te zien is met zijn talkshow Beau.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michel Perridon ontkent ongemak bij Eva Jinek: 'Ze vond het heerlijk'

Het nieuwe seizoen van Beau gaat bijna van start, maar dat betekent tegelijkertijd de tijdelijke stop van Jinek. De presentatoren hebben regelmatig contact met elkaar en geven dan commentaar, vertelt Beau aan RTL Boulevard. Maar is er geen sprake van rivaliteit, de twee kunnen enorm lachen om elkaars opmerkingen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!