Ellen DeGeneres Beeld © Getty Images

Ellen DeGeneres heeft laatste uitzending talkshow achter de rug

29 april 2022 04:31

De dagelijkse talkshow die Ellen DeGeneres (64) de afgelopen 19 jaar maakte komt tot een einde. Via sociale media liet de presentatrice weten de allerlaatste aflevering te hebben opgenomen en bedankt met deze boodschap haar kijkers hartelijk voor hun steun.

"Het was altijd mijn doel om een show neer te zetten waar we allemaal konden samenkomen en een uur met elkaar konden lachen"

'Vandaag hebben we de laatste aflevering van The Ellen Show gefilmd, die 26 mei wordt uitgezonden. Toen we met de show begonnen in 2003 waren er nog geen iPhones. Was er nog geen sociale media. Waren huwelijken tussen dezelfde sekses nog niet toegestaan. We hebben de wereld zien veranderen, soms ten goede maar soms ook niet. Maar wat er ook gebeurde, het was altijd mijn doel om een show neer te zetten waar we allemaal konden samenkomen en een uur met elkaar konden lachen. Om uitgenodigd te mogen worden in jullie levens is het grootste privilege geweest dat ik heb gekend en het heeft me veel plezier gebracht', aldus Ellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres deelt personeelbonus uit van 2 miljoen dollar

Fans vinden het jammer dat de show stopt, maar zijn Ellen dankbaar voor alle momenten die ze hen gegeven heeft. 'Je hebt me laten lachen en huilen. Je maakte grappen en was serieus. Je was eerlijk, ontwapend en liet ook je kwetsbare kant zien. Dat maakte het programma fijn om naar te kijken', schrijft een volger.

Een ander zegt: 'Dit is bitterzoet. Jammer dat er een einde aan komt maar dankbaar dat je er was. Je hebt absoluut veel betekend voor de lbgtq-gemeenschap, door openlijk te spreken over je seksualiteit en je huwelijk met Portia. Dat heeft zoveel mensen hoop gegeven en een laatste zetje om ook hun ware leven te leven. Dank je wel.'

'Goed voor imago Ellen Degeneres dat ze na dit seizoen stopt'

02:40
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres telt af naar laatste show met bekende gastenlijst

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!