Ricky Lukassen en Jaydi Dubois in Eating With My Ex: Going Dutch Beeld © Discovery+

Jaydi in tranen in Eating With My Ex: 'Zag hem als mijn droomman'

29 april 2022 17:56

In een nieuwe aflevering van 'Eating With My Ex: Going Dutch' zijn het de reality-exen Ricky Lukassen (34) en Jaydi Dubois (23) die onder het genot van een diner hun relatiebreuk bespreken. De twee sterren kregen na hun deelname aan 'Temptation Island' een relatie met elkaar. In januari besloot het koppel na 1,5 jaar uit elkaar te gaan. Terwijl Jaydi de breuk al een plek heeft gegeven, lijkt Ricky zijn ex nog niet te zijn vergeten.

"Hij wilde vooral lekker op de bank liggen en ik wilde gewoon de deur uit"

Jaydi was, voordat ze een relatie kreeg met Ricky, zo'n 1,5 jaar samen met Sonny en deed met hem mee aan het programma Temptation Island: Love or Leave. Tijdens de opnames in Italië besloot ze de relatie te verbreken en haar vriend te verlaten voor Ricky. Eenmaal terug in Nederland kregen Jaydi en Ricky een relatie. Ze besloten zelfs na twee maanden al samen te gaan wonen. "Tijdens Temptation heb ik mijn sleutel vrij snel aan haar gegeven. Mijn hart was al gesmolten, dus dat kon er wel bij", vertelt Ricky. "Ze is eigenlijk nooit meer weggegaan." 

Hoewel het samenwonen hen dichter bij elkaar bracht, leek het ze ook op te breken. Terwijl Ricky op kantoor aan het werk was, kon Jaydi vanwege haar influencer-werk vanuit huis werken. Als Ricky dan thuiskwam, wilde Jaydi iets leuks doen samen. "Hij wilde vooral lekker op de bank liggen en ik wilde gewoon de deur uit", vertelt Jaydi. "Ik had er gewoon geen energie meer voor", aldus Ricky. Dit 'zorgde voor de nodige wrijving in de relatie', verklaart ze. "Daar voel ik me wel schuldig om, maar dat is nu te laat. Ik heb haar rechtstreeks het nachtleven in gejaagd", concludeert haar ex. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is er een kans dat Jaydi en Ricky weer bij elkaar komen?

Terwijl Jaydi met volle teugen geniet van haar leven als single, gaat haar ex iets minder soepel om met de breuk. Ricky ziet hun toekomst samen nog wél heel rooskleurig in. "Ik heb dat al niet meer", zegt Jaydi. "Het hoeft niet meer goed te komen." 

Hoewel Jaydi een duidelijk punt achter de relatie heeft gezet, lijkt hun hereniging haar wel aan te grijpen. Het duurt dan ook niet lang voordat het gesprek over hun breuk de nodige tranen veroorzaakt. "Ik heb het er niet zo vaak meer over, bewust. Omdat ik het niet meer wil. En nu zie ik jou weer en dan heb je het er weer over. En dat is gewoon kut", vertelt Jaydi. "Ik dacht: dit is de man van mijn dromen en met hem word ik oud. (...) Je gaat gewoon aan jezelf twijfelen." Toch weet ze zeker dat er geen toekomst meer in zit voor haar en Ricky: "Ik wil gewoon verder." 

Ook Ricky raakt zichtbaar geëmotioneerd als Jaydi vertelt dat ze aan het daten is. "Dat vind ik kut. (...) Het is niet uitgegaan omdat ik niet gek op je ben", zegt Ricky. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-koppel Jaydi en Ricky uit elkaar: 'Nooit verwacht'

Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. 

Dat de relatie van Jaydi en haar ex Sonny tijdens Temptation Island: Love or Leave niet meer te redden was, zag ook Sonny in. Om deze reden besloot hij vroegtijdig het programma te verlaten. In Love Therapy vertelt Jaydi hoe ze terugkijkt op zijn besluit. 

Love Therapy: Jaydi neemt het op voor haar ex Sonny

12:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!