Bed & Breakfast aflevering 4 Beeld © Omroep Max

Kijkers walgen van ontbijtkeuze B&B-eigenaar: 'Gadver!'

29 april 2022 22:33

Ook deze week logeren er in het programma ‘Bed & Breakfast’ drie stellen een nachtje in elkaars paleisje. De eigenaren testen niet alleen het verblijf uit, maar beoordelen deze ook na een nachtje logeren. Fokke wist de kijkers deze week te verbazen en dat ging niet perse om zijn ‘bed’, maar voornamelijk om zijn ‘breakfast’.

"Gadver, nasi met mayo en dat 's morgens vroeg"

Fokke heeft samen met zijn partner Jenny een bed and breakfast in Friesland. Om te overnachten in het geboortehuis van Fokke betalen de gasten normaal 80 euro per nacht. En terwijl de andere b&b-eigenaren druk bezig zijn met het beoordelen van hun verblijf, raken de kijkers niet uitgesproken over het ontbijt wat Fokke zichzelf serveert. "Macaroni, bami, nasi: het maakt mij niet uit. Ik vind het lekker en beter dan brood", vertelt Fokke bijna watertandend. "Beetje mayonaise erdoor, prima." 

Op Twitter zorgt het ontbijt van Fokke voor veel verbazing. 'Nasi met mayonaise, zei hij dat nou? Gadver', schrijft een kijker. 'Iemand die een restprak Chinees opwarmt in de magnetron en daar een kwak mayonaise doorheen roert, zou ik niet echt vertrouwen bij het maken van mijn ontbijt.' De b&b-eigenaren hadden echter niets te klagen, want -gelukkig voor hen- heeft Jenny een ander ontbijt voor ze geregeld. 

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Jacob uit B&B Vol Liefde neemt zijn ex Carla terug in huis: 'Gaat niet goed met haar'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrid uit B&B Vol Liefde: 'Ik ben te direct voor Oostenrijkse mannen'

Je bekijkt de aflevering van Bed & Breakfast terug via deze link. 

Wie ook een gratis nachtje mag doorbrengen in een bed and breakfast is Jacobs ex Carla. Jacob had na zijn deelname aan B&B Vol Liefde last van schuldgevoel. Hij legt uit dat zijn relatie met zijn ex Carla iets te snel is gegaan en dat het na hun breuk steeds slechter ging met zijn ex-vriendin. Om die reden bood hij haar een kamer aan in zijn eigen bed and breakfast in Portugal.

Jacob uit B&B Vol Liefde neemt zijn ex Carla terug in huis: 'Gaat niet goed met haar'

01:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!