Beeld © Videoland

Zijn Thomas en Merel van De Bachelor nog samen?

4 mei 2022 10:55

Het liefdesavontuur van Thomas van der Vlugt (29) in Mexico zit erop. De grote vraag is of de bachelor de ware heeft gevonden in Merel. Zij mocht de laatste roos in ontvangst nemen, maar is het koppel nog steeds samen?

Let op, dit artikel bevat spoilers over De Bachelor.

"Ik vind Thomas in het echte leven nog veel leuker dan in Mexico"

Thomas laat in de reünie van De Bachelor weten dat hij tot het uiterste ging om de afloop van zijn avontuur geheim te houden. Merel stond onder een andere naam in zijn telefoon en op een gegeven moment schafte hij zelfs een 'privacyscherm' aan, zodat anderen niet mee konden loeren als hij zijn telefoon ontgrendelde. Gelukkig voor hem is het hoge woord er nu eindelijk uit: Thomas en Merel mogen van de daken schreeuwen dat ze een half jaar na het filmen van De Bachelor nog steeds samen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas na laatste roos: 'Verliefd zoals nooit tevoren'

De tortelduifjes zijn tot over hun oren verliefd op elkaar. "Op dit moment ben ik echt zeker van ons. Hij is de persoon met wie ik het liefst ben", verklapt Merel. Ook Thomas zit nog steeds op zijn roze wolk. "Af en toe zit ik naar haar te kijken en denk ik: ja, ze is wel echt knap en mooi. Dan geloof ik bijna niet dat ze van mij is. Dat is onwerkelijk."

De afgelopen maanden waren erg moeilijk voor het stel, omdat ze niet in het openbaar mochten treden in Nederland. Daardoor waren ze veroordeeld tot dates op de bank en vakanties naar het buitenland. Door het vele bankhangen en de avonturen in het buitenland leerden Thomas en Merel elkaar nog beter kennen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas over Maureen: 'Voelde geen diepe band'

Merel: "Ik vind Thomas in het echte leven nog veel leuker dan in Mexico. Je leert elkaar kennen op zulke andere vlakken. Hoe lief hij is voor de mensen om zich heen, hoe hard hij zich inzet voor vrienden en familie en mensen die hem dierbaar zijn. Dat maakt hem zo'n mooi persoon."

Ondertussen kan Thomas niet gelukkiger zijn met de uitkomst van het programma. "Ik had heel erg gehoopt dat je iemand tegenkomt met wie je zo goed klikt, jezelf zo fijn bij voelt en je alles mee kunt delen. Die steun is wat ik zocht en die heb ik gevonden. Dat maakt mij heel gelukkig. Zij maakt mij echt heel gelukkig."

Thomas noemt Bachelor-avontuur een 'emotionele rollercoaster'

02:06

Het hele seizoen van De Bachelor is nu te zien bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!