Beeld © SBS6 / Talpa

Chateau Bijstand-kijkers smelten weg bij aanzoek Leroy en Maxime

2 mei 2022 20:55

Dat Maxime Meiland (26) en Leroy Molkenboer (30) gaan trouwen is al een tijdje bekend. Ze maakten ons ook al zoek met in scène gezette trouwfoto's, maar in 'Chateau Bijstand' zien we hoe het aanzoek écht plaatsvond. En dat vonden de kijkers van het programma toch wel een érg zoet momentje.

"Ik wou dat ik zo'n vent als Leroy had"

Achteraf blijkt dat Martien en Erica in het complot zaten. Zij verzorgden namelijk een romantisch diner - in het 'bijstandshuis' - voor Maxime en Leroy. Heel even leek Maxime haar ouders te betrappen toen ze het boodschappenbonnetje in haar handen griste en zag dat er zalm was gekocht. Gelukkig kunnen Martien en Erica goed liegen.

Uiteindelijk staat Leroy voor de deur van het tijdelijk onderkomen van Maxime. Vervolgens verklaart hij haar de liefde. "Ik wil zeggen dat ik jou een onwijs toffe en goede moeder vindt

."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chateau Bijstand-kijkers gieren om Martiens kast van bananendozen

Na een stortvloed aan lieve woorden, is dat ene bijzondere moment daar. Leroy gaat op traditionele wijze op één knie voor Maxime. "Wil je met me trouwen?" vraagt hij, waarop zij direct 'ja' antwoordt.

De kijkers thuis genieten massaal mee van het romantische moment. 'Ik wou dat ik zo'n vent als Leroy had', schrijft iemand op Twitter. Anderen vinden het 'lief' van Leroy. Een enkeling laat zelfs een traan. 'Ik jank mee hoor', aldus een geëmotioneerde kijker.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers ergeren zich aan drankregeling in Chateau Bijstand

Maxime en Leroy wonen inmiddels al een tijdje samen met Claire en Vivé in Noordwijk. Onlangs kochten ze een nieuw huis. In de video hieronder vertelt Maxime daarover.

Maxime Meiland koopt dit miljoenenpand: 'Ik werk er hard voor'

02:12

Chateau Bijstand zie je iedere maandag om 20.30 uur op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!