Beeld © Netflix

Jason van Selling Sunset laat zien dat 'neptelefoontje' in show echt was

3 mei 2022 16:07

Sommige drama's en intriges zijn niet te scripten... tenzij je voor 'Selling Sunset' werkt. Aan het einde van het vijfde seizoen werd op een pijnlijke manier duidelijk dat de verhaallijn rondom nieuwkomer Chelsea Lazkani (29) al klaar lag vóór haar eerste ontmoeting met Christine Quinn (33). Hoewel Jason Oppenheim (45), eigenaar van de makelaardij, daar nog wel iets over te zeggen heeft.

Gedurende het hele seizoen moet Chelsea, een makelaar die graag voor de Oppenheim Group wil werken, zichzelf bewijzen om een bureau op het kantoor te bemachtigen. Met de hulp van haar nieuwe vriendin Christine, die al jaren voor de makelaardij werkt en in de clinch ligt met zo'n beetje iedere werknemer, lukt haar dat uiteindelijk. Nadat ze kennismaakt met opperbaas Jason en een huis uit zijn portfolio aan haar klant weet te slijten, is ze binnen.

Zodra Chelsea een bod heeft waar je geen nee tegen kunt zeggen, belt Jason zijn klant direct met het goede nieuws dat er een koper is gevonden. Maar de oplettende kijker trekt de echtheid van dat telefoontje in twijfel. In plaats van dat je het belscherm ziet, heeft Jason namelijk zijn camera aanstaan. Terwijl Chelsea zogenaamd in spanning afwacht of ze aangenomen wordt, riekt deze scène naar een gescript verhaal. Tot grote hilariteit van de kijker, overigens.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrishell Stause en Jason Oppenheim uit Selling Sunset alweer uit elkaar

Entertainmentsite TMZ ging verhaal halen bij Jason op Sunset Plaza in Los Angeles. Daar beweert de makelaar op beeld dat hij wel degelijk zijn klant heeft gebeld en dat er geen sprake is van een neptelefoontje. Hij komt zelfs met bewijs dat je in deze video terugziet. Het is nog geen bewijs dat hij daadwerkelijk het telefoontje uit de aflevering heeft gepleegd, maar hé, om de magie rondom de realityserie in stand te houden kun je ervoor kiezen om hem te geloven.

Het vijfde seizoen van Selling Sunset is nu te zien op Netflix. De reünie is vanaf 6 mei te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrishell Stause kan lachen om berichtje over haar en Jason Oppenheim

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!