Thomas en Merel Beeld © Instagram @thooootje

Bachelor Thomas droeg pruik op geheime dates met Merel

5 mei 2022 15:34

Thomas van der Vlugt (29) schreeuwt het van de daken: hij is megaverliefd op Merel. In december werden de opnames voor 'De Bachelor' afgerond en kon hij zijn nieuwe liefje niet meer loslaten, maar de mensen op straat mochten de twee tortelduifjes natuurlijk nog niet samen spotten. En daar hadden ze een oplossing voor.

"Twee verschillende vluchten boeken was echt heel bizar om te moeten doen"

'Sinds 2 december zijn we terug en we moesten tot aan vandaag alles in het geheim doen. Mega spannend en grappig, maar op een gegeven moment was de lol er wel vanaf', schrijft Thomas over de eerste paar maanden van de prille liefde tussen hem en Merel. 'Toen besefte ik ook dat ik het zou gaan missen, dus dat ik er nog even van moet genieten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn Thomas en Merel van De Bachelor nog samen?

Maar sinds gisteren weten we het allemaal: het is dik aan tussen de twee. 'Nu is het eindelijk toegestaan om samen in het openbaar gezien te worden', vertelt Thomas op Instagram. Hoe die stiekeme dates dan gingen? 'Samen naar Parijs, Bremen en op wintersport in Zwitserland. Twee verschillende vluchten boeken was echt heel bizar om te moeten doen.' 

 

Thomas bestelde een fotoprinter, omdat hij niet bij een officiële zaak foto's van hen samen kon laten afdrukken. 'En af en toe een pruik op als je moest ophalen of wegbrengen', zegt hij bij een fotoreeks waarin ook een foto van het stelletje te zien is met een haarstuk op het hoofd. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bachelor Thomas over Maureen: 'Voelde geen diepe band'

De tijd van vermommingen zit erop. 'Baby we made it. Nu kunnen we nog meer genieten van elkaar.' De geliefden laten ook weten samen met vrienden en familie Thomas' dertigste verjaardag vieren op een vakantiebestemming.

Alle afleveringen van De Bachelor zie je bij Videoland. Bekijk hieronder de eerste kus van Thomas en Merel.

Merel leert de lippen van Thomas kennen: 'Awkward'

02:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!