De Verraders Videoland editie Beeld © RTL/Jasper Suyk

Makers De Verraders komen met nieuw programma en jij kan meedoen

5 mei 2022 20:14

Fans van 'De Verraders' opgelet! De makers van de RTL-hit komen met een nieuw programma vol uitdagingen. Wat het spel is, wat de regels zijn of wat je moet doen om te winnen wordt niet verteld. Durf jij het aan? Geef je dan nu op!

Durf jij het onbekende aan vul dan hier een vragenlijst in met vragen over welke sport je doet, of je kinderen hebt en of je meerdere talen spreekt. Ook wordt er gevraagd of je graag het laatste woord hebt en of je rebels bent.

De Verraders won onlangs nog een International Format Award in de categorie Competition Reality Format gewonnen. De prijs werd uitgereikt op de tv-beurs in Cannes. De vakprijs wordt ieder jaar uitgereikt tijdens de C21Media verkiezingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Esmée en Dionne crashen in De Verraders: 'In shock'

Het tweede reguliere seizoen van De Verraders is een hit, maar minder populair dan de eerste reeks die vorig jaar werd uitgezonden. Toen zaten iedere week zo'n 1,6 miljoen mensen voor de buis. In het programma, gepresenteerd door Tijl Beckand, probeert een groep van achttien BN’ers zoveel mogelijk zilverstaven te bemachtigen. Onder hen zijn ook enkele verraders in het spel. De andere spelers moeten die zien te ontmaskeren en zo zien te voorkomen dat die er met de schat vandoor gaan.

Nieuw seizoen De Verraders 'niet altijd gezellig'

02:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Verraders scoort opnieuw een miljoen kijkers

De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!