Married at First Sight - Joep en Kim Beeld © Married at First Sight

Wat speelt er tussen Joep en Kim uit Married at First Sight?

11 mei 2022 09:47

Joep en Caroline zijn het gesprek van de dag tijdens het koppelsweekend van 'Married at First Sight'. Daarbij gaat het vooral om de verwarrende signalen die ze elkaar geven. Het helpt ook niet echt mee dat Joep besluit dronken het bubbelbad in te duiken met Kim...

"Een liefdesrelatie zit er niet in"

Het koppelsweekend is in volle gang, maar niet alle stellen hebben de eerste nacht bij elkaar op de kamer geslapen. Caroline, Kim en Birgitte voelden zich prettiger zonder hun mannen en besloten bij elkaar in bed te kruipen. "Ik ging dit weekend heel open in, maar Caroline heeft gisteren besloten om niet samen te slapen. Dat voelde voor haar niet goed", vertelt Joep aan gedragspsycholoog Patrick van Veen. "Ik heb daar respect voor. Als dat voor haar niet goed voelt, dan moet dat ook niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Joep uit Married at First Sight heeft verkeerd beeld van de liefde'

"Ik denk dat het nu gewoon duidelijk is en dat we er nog hetzelfde instaan als toen we binnenkwamen", lucht Caroline haar hart bij de vrouwen op de kamer. "Ik snap dat je het verwarrend vindt, het gaat echt van links naar rechts volgens mij", probeert Birgitte de situatie te snappen. "Van nul aanraking tot ineens weer contact zoeken." "Daar was ik ook echt wel een beetje van in de war", geeft Caroline vervolgens toe.

Volgens Joep is er geen vonk tussen hen, maar zijn ze 'emotioneel vriendschappelijk'. "We kunnen gewoon goed met elkaar praten en als we elkaar vasthouden, voelt het ook oké. Het is ook niet... we hebben geen wrok naar elkaar, dus zo voelt het zeker niet", legt hij uit. "Een liefdesrelatie zit er niet in."

Joep ergert zich aan Caroline tijdens koppelsweekend

04:20
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-expert Eveline roept op: 'Stop met kandidaten beledigen'

Wellicht wel met Kim, want Joep heeft samen met haar tot in de late uurtjes een fles champagne soldaat gemaakt in de jacuzzi. Iedereen wil dan ook weten wat daar gebeurd is. "Ik vond het gewoon fijn om even met iemand te kunnen kletsen. Zonder alles en iedereen erbij", legt Joep uit. "Maar je weet hoe het gaat als er zoveel mensen in één huis zitten: iedereen denkt er weer iets van, vindt er iets van."

Als Caroline Kim hier later mee confronteert, houdt ze vol dat er niets gebeurd is. "Hij zat in de ene hoek, ik in de andere hoek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bom barst tussen Joep en Caroline tijdens koppelsweekend MAFS

Na twintig weken komt er een einde aan het zevende seizoen van Married At First Sight. Deze week wordt Married at First Sight op dinsdag en woensdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!