Selling Sunset Beeld © Netflix

Mary uit Selling Sunset baalt van gedrag Christine: 'Geen controle over haar'

6 mei 2022 10:58

Als er iemand is die de nodige drama veroorzaakt in 'Selling Sunset' is het Christine Quinn (33) wel. Er gaan dan ook geruchten dat Christine inmiddels is ontslagen, maar dat is tot nu toe nog niet bevestigd. Mary Fitzgerald (41) heeft in ieder geval weinig goede woorden over voor haar co-star. In de podcast 'Behind the Velvet Rope' haalt ze flink uit naar Christine.

"Als ze al haar energie op het bedrijf had gericht in plaats van op drama, zou ze geweldig zijn geweest"

"Ik weet dat ze vermakelijk is en goed voor de show, maar ze leidt ook af van de hele visie en boodschap die we proberen uit te dragen. Namelijk dat vrouwen een boss b*tch kunnen zijn." Als Christine een 'topproducer' zou zijn geweest, had ze volgens Mary zelfs nog met veel meer kunnen wegkomen.

Hoewel Mary inmiddels is gepromoveerd tot de baas van Christine, heeft ze geen zin om nog een extra duit in het zakje te doen qua drama en wil ze juist liever een vredige sfeer op het kantoor. Op de vraag of Christine is veranderd door alle aandacht en roem, geeft ze een verrassend antwoord. "Ik denk wel dat het je slechtste kwaliteiten naar boven haalt en nog eens verergert. Dus als je heel onzeker of narcistisch bent, dan wordt dat alleen maar erger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jason van Selling Sunset laat zien dat 'neptelefoontje' in show echt was

Er gaan al een tijdje geruchten dat Christine na het laatste seizoen zou zijn ontslagen, aangezien ze ook niet langer meer op de website van The Oppenheim Group staat als makelaar. "Het was haar keuze om het bedrijf te verlaten", liet een bron eerder aan Us Weekly weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrishell uit Selling Sunset slaat op hilarische wijze terug naar online haters

Daarnaast is Christine ook de grote afwezige tijdens de reünie van het laatste seizoen. Christine gaf eerder aan dat dit te maken had met een coronabesmetting, maar dat ging er bij Mary niet in. Toen TMZ haar in april vroeg of ze het excuus van Christine geloofde, gaf ze een veelzeggend antwoord. "Nee, want we zijn allemaal op dinsdag en vrijdag getest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de Selling Sunset-makelaars die je niet in de serie ziet

Mary laat in de podcast ook duidelijk blijken dat zij niet de enige is die moeite heeft met het gedrag van Mary. Ook Jason Oppenheim, één van de eigenaren van The Oppenheim Group, zou in tweestrijd zijn. "Ik denk dat hij heel hoge verwachtingen van haar had. Als ze al haar energie op het bedrijf had gericht in plaats van op drama, zou ze geweldig zijn geweest. Maar we hebben geen controle over haar. Hij is een loyale man en houdt er niet van om mensen te verbannen, tenzij hij het gevoel heeft dat hij ze echt een kans heeft gegeven. Maar weet je, ik kan ook niet meer zeggen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!