Bram en Patty Beeld © Instagram @bram_de_jong_001

Nieuwe MAFS-baby in aantocht: Patty en Bram in verwachting

6 mei 2022 12:29

Hoewel er in 'Married at First Sight' meer huwelijken lijken te mislukken dan te slagen, zijn er ook zeker een aantal succesverhalen. Zo zijn Patty en Bram, die meededen aan het eerste seizoen, nog steeds dolgelukkig met elkaar. De twee kregen zelfs een kindje. En daar blijft het niet bij, want ze zijn inmiddels in verwachting van hun tweede, zo laat Bram op Instagram weten.

"Weer gezellig met z’n drieën op pad"

Bram plaatste een foto waarop te zien is dat hij samen met Patty op een terrasje zit. De twee kijken zéér blij de camera in en blijken daar zo hun redenen voor te hebben. 'Weer gezellig met z’n drieën op pad', schrijft Bram bij de foto. Nu zou je natuurlijk kunnen denken dat hij hiermee doelt op dochtertje Puck, maar de hashtag #zwanger doet toch wat anders vermoeden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-expert Eveline roept op: 'Stop met kandidaten beledigen'

MAFS-trouwambtenaar Marielle Jongemans weet uiteindelijk het grote nieuws los te peuteren als ze onder de foto vraagt: 'Lees ik het goed?', waarop Bram antwoordt: 'Jazeker!' Na zijn reactie stromen de felicitaties binnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bom barst tussen Joep en Caroline tijdens koppelsweekend MAFS

Patty en Bram deden mee aan het eerste seizoen van Married at First Sight. Ze werden door een team van wetenschappers aan elkaar gekoppeld en trouwden zonder elkaar te kennen. Voor de twee was het experiment meer dan succesvol: het was liefde op het eerste gezicht en in 2019 mochten ze hun eerste kindje, dochtertje Puck, verwelkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

In deze maanden zijn de MAFS-koppels van dit seizoen getrouwd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!