Lisa en Dusty - Eating With My Ex Beeld © discovery+

Dusty en ex-vriendin vliegen elkaar in de haren in Eating With My Ex

6 mei 2022 15:46

Toen 'Ex On The Beach'-bad boy Dusty en zijn ex Lisa elkaar tegenkwamen op Mallorca, ontstond er een leuke vakantieliefde. Eenmaal terug in Nederland probeerde het stel hun relatie voort te zetten, maar dat wilde niet helemaal lukken. De twee hadden er allebei een handje van om vreemd te gaan. In 'Eating With My Ex: Going Dutch' zien ze elkaar na lange tijd weer terug. De grote vraag: hoe kijken ze terug op hun turbulente relatie?

"Laten we nooit meer aan zo’n tafeltje gaan zitten, want dat werkt niet"

Volgens Dusty ging het eigenlijk bij hun eerste ontmoeting al fout. "Ik heb haar ontmoet toen ik propper was op Mallorca." De twee kwamen elkaar tegen in een club. "Ik moest naar de wc en zij wilde mee. Zo gezegd, zo gedaan. Ik denk dat het zo’n vijf minuten geduurd heeft. Binnen vijf minuten was het spelletje al gespeeld." Volgens Dusty is dit één van de redenen dat hij haar nooit serieus kon nemen, omdat ze al een paar minuten na hun eerste ontmoeting seks met elkaar hadden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Odim probeert Jørney terug te winnen in Eating With My Ex

Lisa kijkt met iets warmere gevoelens terug op hun vakantieliefde. "Het was gewoon het totaalplaatje. Het smaakte naar meer omdat ik op dat moment zijn karakter heel leuk vond en ik hem heel grappig vond. En hij kon ook heel lief zijn in plaats van alleen maar dat stoere gedrag." In Nederland probeerden de twee met elkaar verder te gaan. "We zijn toen nog zo’n acht, negen maanden bezig geweest", legt Dusty uit. Tijdens de relatie betrapte Lisa Dusty echter op een flinke leugen. Toen ze hem afzette bij het vliegveld voor een vakantie en niet veel later terugkeerde, zag ze hem met een ander meisje. Dusty blijkt niet zozeer spijt te hebben van deze actie, maar meer van het feit dat hij werd betrapt. "Voel ik ineens handen op m’n ogen, staat zij voor m’n neus."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaydi in tranen in Eating With My Ex: 'Zag hem als mijn droomman'

Lisa houdt vol dat het puur toeval was dat ze daar op dat moment was. Ze moest namelijk ook haar broer afzetten op het vliegveld. Iets wat er bij Dusty niet ingaat, tot grote woede van Lisa. "Wat denk jij wel niet? Het is toch niet de grote Dustyshow, of wel?" bitst ze hem toe. Dusty blijft echter volhouden dat ze liegt. "Jij moet echt bij een saleskantoor gaan werken. Jij hebt de grootste leugens die er zijn", bitst hij terug.

Het blijkt niet het enige punt te zijn waar Dusty boos over is. Tijdens een ruzie, vlak voordat hij zijn ongeluk kreeg, zou Lisa hem tijdens een telefoongesprek hebben medegedeeld dat ze naar bed was geweest met één van zijn beste vrienden. Iets wat ze ook daadwerkelijk gedaan blijkt te hebben. Toch blijft Lisa volhouden dat ze dit enkel heeft gedaan omdat Dusty ook vreemdging. "Sorry, maar jij bent echt een pathologische leugenaar. Je weet het alleen leuk te vertellen en in de slachtofferrol te gaan zitten", is Dusty van mening.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB in ziekenhuis na heftig verkeersongeluk

Aan het einde van het etentje is één ding heel duidelijk: de twee hoeven elkaar niet meer te zien. "Onze tijd heb ik niet voor niks afgesloten", vertelt Dusty. "Jij haalt het gekste in mij naar boven, dat hoeft van mij niet. Laten we nooit meer aan zo’n tafeltje gaan zitten, want dat werkt niet."

Lisa veegt vloer aan met ex Dusty: 'Niet alles draait om jou'

01:00

Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!