Eating With My Ex Beeld © Eating With My Ex/discovery+

Ex Donny Roelvink voor het blok gezet: 'Ben je vreemdgegaan?'

7 mei 2022 12:06

De 23-jarige Renan ken je waarschijnlijk nog van 'Ex on the Beach' en ook zijn ex Danique (25) deed al eens mee aan een realityshow: 'Temptation Island VIPS'. Ze wist toen het hart van Donny Roelvink (24) te veroveren. Nu zijn de twee voor het eerst samen te zien in 'Eating With My Ex' en blijkt dat hun liefde voor elkaar inmiddels ver te zoeken is.

"Ik weet het wel 99 procent zeker, maar zolang ik het niet uit haar mond hoor, zal ik het nooit 100 procent zeker weten"

Danique en Renan hadden drie jaar geleden hun eigen 'summer of love' en waren, sinds ze elkaar tegen het lijf liepen tijdens clipopnames, onafscheidelijk. Het ging volledig mis toen ze hem beschuldigde van vreemdgaan. "Ik denk dat hij mij wel heel leuk vond, maar dat hij heel veel verleidingen had van buitenaf, omdat hij natuurlijk ook net in het programma was geweest", doet Danique nu haar verhaal in Eating With My Ex. "Ik heb wel echt van hem gehouden. Je kon wel echt zien dat we heel veel liefde voor elkaar voelden, maar dat we er nog niet helemaal ready voor waren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty en ex-vriendin vliegen elkaar in de haren in Eating With My Ex

Renan voelde dat net even anders. Hij vertelt: "Ik was wel verliefd op dat moment, maar om echt te zeggen 'eventueel houden van'... ik voelde toch redelijk snel dat dat niet het geval was eigenlijk." Dat had er volgens hem ook mee te maken dat hij het vermoeden had dat Danique hem niet trouw was. "Ik weet dat nog altijd niet zeker. Ik weet het wel 99 procent zeker, maar zolang ik het niet uit haar mond hoor, zal ik het nooit 100 procent zeker weten."

Tijdens de date confronteert hij haar hier dan ook mee, maar Danique draait eromheen, aangezien ze volgens haar nooit echt een relatie hebben gehad. "Oké, ik zal het anders formuleren: heb je seks gehad met iemand anders toen we elkaar zagen?" breekt Renan in, waarop Danique 'nee' antwoordt. "Seks heb ik nooit gehad met iemand anders. (…) Ik heb wel met iemand gezoend, dat heb ik je toen verteld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Odim probeert Jørney terug te winnen in Eating With My Ex

Hoewel Renan antwoord heeft gekregen, is hij niet tevreden: "Ik weet nu dat ze het nooit zal zeggen tegen mij en ik weet ook dat het uiteindelijk niks heeft uitgehaald."

Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. 

Dusty confronteert zijn ex: 'Waarom bel je mij honderd keer anoniem?'

00:27

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!