Temptation Island USA Beeld © Temptation Island USA/Videoland

Deelnemers Temptation Island USA gaan voor huwelijksaanzoek

12 mei 2022 11:34

Voor de vier koppels van 'Temptation Island USA' zit het avontuur er bijna op. In de meest recente aflevering die te zien is bij Videoland gaan de deelnemers nog één keer op date. Maar sommigen van hen hebben hun antwoorden al gekregen en besluit daarom te gaan shoppen voor... trouwringen!

"Dit is de perfecte manier om samen aan onze toekomst te beginnen"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van Temptation Island USA.

Hoewel Hania eerder tijdens een van de kampvuren met lede ogen aanzag hoe zijn vriendin seks had met een ander, is hij ervan overtuigd dat Ash zijn droomvrouw is. Het idee van een open relatie, waarmee hij de ultieme relatietest begon, heeft 'ie inmiddels overboord gegooid.

"Ik ben heel verbaasd dat Hania zich wil verloven na wat ik van hem gezien heb de aflopen dagen", geeft single Karyna haar mening. "Als je het mij vraagt is Hania nog niet klaar om iemands man te worden." Toch is er volgens Hania zelf geen twijfel meer over mogelijk: hij verlaat het eiland samen met Ash, verloofd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste kampvuur Temptation Island USA bijzonder heftig: 'Krijg geen lucht'

Ook Luke weet inmiddels dat hij oud wil worden met zijn vriendin Iris, met wie hij al vier jaar samen is. Hij besluit dan ook ter plekke om een ring in te slaan. "Ik wil gewoon zien hoe Iris en ik met elkaar omgaan na onze transformatie. En dit is de perfecte manier om samen aan onze toekomst te beginnen", vindt hij. Wat haar antwoord zal zijn is nog maar de vraag...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'I love you' valt in Temptation Island USA: 'Gevoelens zijn echt'

Temptation Island USA is elke donderdag te zien bij Videoland. Inmiddels is bij Videoland ook het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start gegaan. De reeks trapte af met een dubbele aflevering:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annebel gaat verleiding aan in Temptation: 'Je bent mijn ondergang'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!