Soy Kroon in Make Up Your Mind Beeld © ANP/ RTL

Acteur Soy Kroon wint dragshow Make Up Your Mind

7 mei 2022 23:29

Soy Kroon is de winnaar van Make Up Your Mind, het programma van RTL 4 waarin bekende Nederlanders zich laten omtoveren tot dragqueen. In de finale wist de 26-jarige musicalacteur vier concurrenten te verslaan.

"Ik denk dat het heel erg stoer is om je zo kwetsbaar op te stellen"

In de dragshow stal Soy de show als Dee Dee Sky. "Ik ben er zo vol ingedoken", zei Soy na zijn winst. "Ik moest heel lang zoeken naar de knop om te zetten om dit te doen." De acteur vroeg zich af of het 'wel stoer' was om mee te doen. "Ik denk dat het heel erg stoer is om je zo kwetsbaar op te stellen. En daarom doe ik mee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze bekende voetballer was Silvie Mercy in Make Up Your Mind

Ook Freek Bartels (Tilly Turner), Dan Karaty (Kikki Diamonds), Jamai Loman (Juicy Andrews) en Juvat Westendorp (Alexis Star) onthulden hun ware identiteit in de finale van het programma. Jan Slagter gaf aan het einde van de show een optreden als mystery guest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze BN'ers durfden zichzelf van een andere kant te laten zien in Make Up Your Mind

In Make Up Your Mind moeten twee teams onder leiding van Fred van Leer en Nikkie de Jager raden wie de bekende Nederlanders zijn die schuilgaan achter de make-up. Het programma wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard en is bedacht door diens partner Herald Adolfs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff bij de fysiotherapeut na Make Up Your Mind

Met de winst treedt Soy in de voetsporen van Barry Atsma, die de eerste winnaar van de dragshow was. Het eerste 'seizoen' bestond slechts uit een aflevering. De opvolger telt vijf afleveringen en twintig bekende Nederlanders die meededen voor de titel van Make Up Your Mind 2022.

Dit is de winnaar van Make Up Your Mind 2022

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!