Beeld © Tom Cornelissen

Extra MAFS-aflevering voor ontknoping: wie blijft getrouwd en wie gaat scheiden?

09 mei 2022 13:05

Niet weken-, maar al maandenlang, vragen we ons af hoe het zal eindigen met de zeven stellen in 'Married at First Sight'. Deze week krijgen we eindelijk een antwoord op zeven keer dezelfde vraag: blijven ze getrouwd, ja of nee? En dat gebeurt niet in één aflevering, maar in twee. Wat feestelijk!

Zeven koppels waagden de sprong in het diepe om met elkaar te trouwen, zonder elkaar óóit gezien te hebben. Sommigen hadden een vliegende start, zoals Astleigh en Rowan. Bij anderen ging het al direct mis, zoals bij Arjan en Maurice. Gelukkig voor laatstgenoemde ging ook zijn avontuur verder door middel van dates.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim uit MAFS vertrekt weer naar Tenerife voor 'nieuw avontuur'

Maar aan al het moois (en niet moois) komt een einde, en dus ook aan dit seizoen van Married at First Sight. Deze week geven alle koppels elkaar het beslissende antwoord en houden ze hun trouwring om óf doen ze die af. Het is allemaal te zien op zowel dinsdagavond 10 mei als woensdagavond 11 mei om 20.30 uur op RTL 4.

Wie in die afleveringen niet te zien zal zijn, is Arjan. Hij haakte vroegtijdig af omdat hij de match met Maurice niet voelde. Dat kwam hem duur te staan, want hij ontving zelfs doodsbedreigingen van boze kijkers. Daarover zie je meer in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuwe MAFS-baby in aantocht: Patty en Bram in verwachting

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!