Sean en Martijn uit Ik Vertrek Beeld © AVROTROS

Hoe is het nu met Martijn en Sean uit Ik Vertrek?

9 mei 2022 16:02

In 'Ik Vertrek' zagen we zaterdag dat Martijn en Sean vol vertrouwen bouwden aan hun gezamenlijke droom (of eigenlijk iets meer de droom van Sean): een gay resort op Curaçao. Helaas zorgden meerdere factoren ervoor dat ze uit elkaar gingen. Eindstand: Martijn leeft de droom van Sean, terwijl laatstgenoemde weer in Nederland is. Hoe gaat het nu met hen?

"Het is best heftig om te zien dat jouw droom en idee wordt geleefd"

Martijn is zoals gezegd dus nog op Curaçao en hij runt het gay resort waar Sean zo van droomde. Er moet wel nog wat geklust worden, maar dat gaat prima, laat hij weten op de website van AVROTROS. "Nog steeds kijk ik elke dag als eerste of er nieuwe boekingen zijn. Het zou fijn zijn als er al meer gasten wat langer vooruit zouden boeken aangezien we de aanbetalingen hard nodig hebben om alles af te maken de komende tijd. Maar ik mag niet klagen over de interesse tot nu toe."

Hij is nog iedere dag blij dat hij tegenwoordig op Curaçao woont. "Het weer en het buitenleven blijft het grootste voordeel. Maar ook de plantenpracht waar ik op uitkijk tijdens het werken, de vrolijke mensen die rond het zwembad hangen en continu overal vogelgeluiden word ik blij van." Ondanks dat mist Martijn wel zijn vrienden.

Het komende jaar is Martijn bezig met het zetten van de puntjes op de i. "Ook daarna is er veel onderhoud en liefde nodig. Maar hopelijk is er dan weer eens tijd voor een vakantie of een weekendje niks doen. Ik hoop natuurlijk dat het resort dan continu vol zit en dat gasten alleen maar enthousiaster worden over dit plekje. Het zou leuk zijn als ik het resort een of twee weken vrij kan houden om vrienden en familie samen te laten komen hier."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ik Vertrek-aflevering vol met clichés: 'Geen plan van aanpak'

Sean vond zijn terugkeer in Nederland 'niet zo makkelijk'. Gelukkig is hij opgevangen door vrienden. "Ik heb inmiddels een tijdelijk woonadres gevonden en wat sollicitatiegesprekken gehad. Het ziet ernaar uit dat ik binnenkort ergens aan de slag kan gaan." Hij mist vooral nog het gevoel van thuis. En zijn dieren. "Lune de poes is onverwachts moeder geworden. Zodra de kleintjes wat groter zijn kunnen ze hopelijk snel naar Nederland komen. Daar kijk ik wel naar uit."

"Het is best heftig om te zien dat jouw droom en idee wordt geleefd", zegt hij over zijn ex Martijn. "Wat ik hieruit heb geleerd is dat ik meer moet uitgaan van mezelf, want die blijft altijd over. Tot slot: van een verbouwing naar bouwen aan mijn eigen fundering. Want na regen komt altijd zonneschijn en andersom. Ondanks alles hoop ik dat Martijn er iets heel moois van maakt en dat het een succes gaat worden." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ik Vertrek te 'zweverig' voor kijkers: 'Blokkade in solar plexus'

Heb je deze aflevering van Ik Vertrek gemist? Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!