Maurice en Dennis in Married at First Sight Beeld © RTL

Maurice schuift ring om vinger van Dennis in MAFS: 'Wil je met mij op avontuur?'

11 mei 2022 22:00

Als één kandidaat van het zevende seizoen van 'Married at First Sight' een turbulente tijd achter de rug heeft, is het wel Maurice. Hij werd gekoppeld aan Arjan, maar dat liep al snel op niets uit. Vervolgens kreeg hij de kans om met drie andere mannen (die óók zijn match hadden kunnen zijn) te daten. En wat blijkt? Daar zat de ware Jakop tussen, ook al heet-ie Dennis.

"Wil je mijn vriendje zijn?"

In de allerlaatste aflevering van het seizoen komen Maurice en Dennis bij elkaar om met Carlo en de experts te praten over hun bijzondere weg naar de liefde. "Ik voelde me meteen vanaf het begin al heel erg op mijn gemak bij hem", vertelt Dennis over Maurice. "Hij staat heel open in het leven, net als ik. Ik heb het gevoel dat we nu al op één lijn zitten."

Dan leest Dennis een brief aan Maurice voor. Aan het einde schiet hij vol, vlak voor hij de vraag stelt: "Wil je mijn vriendje zijn?" Daar hoeft Maurice geen seconde over na te denken. "Heel graag", zegt hij direct. "Kom hier, schat", waarna de twee elkaar kussen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eveline: 'Reactie Jan in MAFS heel menselijk'

Maurice heeft daarna ook nog tal van lieve woorden over voor Dennis. "Hoe mooi is het dat de liefde zich niet laat leiden, maar komt als de tijd, de plek en vooral de persoon juist blijkt te zijn?" zegt hij. "Het experiment eindigt vandaag, maar voor mij voelt het als een begin."

Vervolgens haalt Maurice een doosje tevoorschijn, waar een ring in zit. "Wil jij met mij op avontuur?" vraagt hij Dennis dan, die daar meteen bevestigend op antwoordt. Dan schuift Maurice de ring om Dennis' vinger. "Op avontuur dan maar", besluit Maurice.

Update: helaas blijkt nu, maanden later, dat de relatie geen stand heeft gehouden. Maurice en Dennis vertellen zelf waarom het mis is gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Astrid over MAFS-avontuur: 'Ik zou zo weer meedoen!'

Wie dit seizoen ook niet de liefde heeft gevonden, is de goedlachse Astrid. Uiteindelijk bleken zij en Sander geen match. Toch zou ze zo nog een keer meedoen met het experiment. Waarom? Dat vertelt ze in onderstaande video.

Na twintig weken komt er een einde aan het zevende seizoen van Married At First SightMarried at First Sight wordt vanavond om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!