Astleigh en Rowan in Married at First Sight Beeld © RTL

Rowan en Astleigh uit MAFS zetten volgende stap: 'En dan kijken we verder'

12 mei 2022 12:40

Toegegeven: het komt niet vaak voor dat de experts van 'Married at First Sight' een match maken die ook standhoudt ná de opnames van het programma. Toch kunnen ze zichzelf nu op de borst kloppen. Er is namelijk een overduidelijke match tussen Rowan en Astleigh. In de laatste aflevering verklappen de twee zelfs samen te wonen.

"Het is het bewijs dat het kan werken"

Bij het slotgesprek winden Rowan en Astleigh er geen doekjes om: ze zijn gewoon ontzettend verliefd op elkaar. "Het is het bewijs dat het kan werken, dit experiment", zegt Rowan. Uiteraard zijn ze gelukkig met hun liefde, maar ze hadden er niet op durven hopen. "Ik had nooit verwacht dat het zo uit zou pakken", aldus Astleigh.

De twee nemen hun relatie steeds serieuzer, want ze hebben namelijk spannende toekomstplannen. "In januari willen we proberen een maandje samen te wonen", verklapt Rowan. "Vanuit daar gaan we weer verder kijken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Astleigh: 'Ik kijk uit naar een toekomst met Rowan'

Na al dit mooie nieuws leest Astleigh zijn brief aan Rowan voor, waarin hij zijn liefde naar haar uitspreekt. "Ik durf oprecht te zeggen dat ik stapelgek op je ben. De aantrekkingskracht is meer dan aanwezig. Vanaf het begin tot eind ben ik superblij dat wij elkaar hebben getroffen."

Ook Rowan heeft nog wat lieve woorden over voor haar partner. "Ik heb mij nooit eerder zo gewaardeerd gevoeld en daar ben ik jou erg dankbaar voor. Ik ben heel nieuwsgierig naar wat de toekomst ons gaat brengen."

Het is dan ook geen verrassing dat Rowan en Astleigh besluiten om met elkaar getrouwd te blijven. "Ik ben zo ontzettend blij voor jullie", aldus Carlo. "Geniet van elkaar. En heb elkaar lief."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Astleigh heeft een romantische verrassing voor Rowan

Wie dit seizoen niet de liefde heeft gevonden, is Astrid. Zij bleek geen match te zijn met Sander. Ondanks het mislukte experiment zou ze toch weer meedoen aan het experiment. Waarom? Dat vertelt ze in onderstaande video.

Astrid over MAFS-avontuur: 'Ik zou zo weer meedoen!'

03:55

Na twintig weken komt er een einde aan het zevende seizoen van Married At First SightMarried at First Sight wordt vanavond om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!