Nieuwe Temptation Island verleiders Beeld © Tom Cornelissen

Nieuwe Temptation Island-singles jagen erop los

12 mei 2022 13:27

Alsof het in 'Temptation Island: Love or Leave' nog niet spannend genoeg is, wandelen er in de laatste aflevering nieuwe singles de villa van de dames binnen. Hier maak je kennis met de drie hete gozers.

Sharkuni

De 30-jarige Sharkuni uit Rotterdam is nog maar kort vrijgezel, maar alweer op zoek naar een nieuw avontuur. De zorgzame jeugdhulpverlener is niet alleen grappig en lief, maar ook sociaal en loyaal. Sharkuni is op zoek naar een lieve, sociale vrouw met een verzorgd uiterlijk. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, fitness en een feestje. Met zijn spontaniteit en humor kan hij voor veel gezelligheid en een goede sfeer zorgen in de villa. 

Sharkuni
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-koppel deed eerder al mee aan een realityshow

Dylan 

De vrolijke, zelfverzekerde en af en toe een tikkeltje bijdehante Dylan staat na vier maanden vrijgezel te zijn weer open voor de liefde. De 22-jarige stukadoor uit Gouda valt op sociale, lieve vrouwen met blond haar en blauwe ogen. De amicale Dylan houdt van zijn werk en sport daarnaast graag. Hij is niet op zijn mondje gevallen en weet in iedere situatie wat hij moet zeggen. Iets wat goed van pas kan komen tijdens Temptation Island: Love or Leave

Dylan
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vier nieuwe vrouwelijke singles in Temptation Island: Love or Leave

Ralph

De grappige, ambitieuze Ralph van 23 houdt wel van een flirt. Hij is een half jaar vrijgezel en op zoek naar een dame die echt bij hem past. Het feestbeest uit Ede houdt van fitness en hockey. Ralph heeft als vooroordeel dat hij als badboy wordt gezien, maar wanneer de vrouwen hem leren kennen, zullen ze zien dat hij lief en zorgzaam is. 

Ralph

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!