Bed & Breakfast aflevering 7 Beeld © Omroep Max

Bed & Breakfast-eigenaar vraagt vriendin ten huwelijk tijdens opnames

13 mei 2022 22:54

Het draaide vanavond om romantiek in het programma 'Bed & Breakfast', want waar één stel net getrouwd is - en dit avontuur als een soort honeymoon evaart -, eindigen de opnames voor een ander stel in een verloving. In aflevering 7 zie je namelijk hoe Matthijs zijn vriendin Linda ten huwelijk vraagt.

"Linda, wil je met me trouwen?"

Het stel is al een poos samen en runnen ook een b&b in de vorm van een klein kapelletje en een boomhut in Friesland. En als het aan Matthijs ligt delen ze niet alleen deze b&b samen, maar het liefst ook de rest van hun leven. Tijdens hun bezoek aan de gloednieuwe bed & breakfast van Jeanette en Rob moesten de b&b-eigenaren allemaal een spreuk opschrijven op een houten bord in de aangelegde 'sprookjestuin'. Dit was onderdeel van een activiteit die Jeanette en Rob hun gasten aanbieden. Matthijs maakte nuttig gebruik van het moment en schreef een liefdesspreuk op zijn bordje. 'Liefde is kwetsbaar durven zijn', schreef hij aan één kant van het houten plankje. Om zijn vriendin Linda ten huwelijk te vragen, besloot Matthijs op de andere kant van zijn plankje de tekst 'Linda, wil je met me trouwen?' te schrijven. Linda raakte geëmotioneerd, maar wist vooralsnog volmondig 'ja' te roepen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

B&B-kijkers verbaasd over hoge prijzen: 'Van de pot gepleurd'

Kijkers van het programma reageren enthousiast op het huwelijksaanzoek. 'Ah superlief, een huwelijksaanzoek.' Ook televisierecensente en columniste Angela de Jong was getuige van het moment: 'Wat een geluk.' Een andere kijker denkt vooruit: 'Ik denk dat de b&b voor de huwelijksreis al geboekt is.' 

Niet alleen Matthijs en Linda kunnen hun geluk niet op, want Anita en Marcel worden tijdens de opnames ook verrast door hun dochter: ze is namelijk bevallen van hun kleinkind. 'En natuurlijk gefeliciteerd, er was niet alleen een huwelijksaanzoek maar ook een kleinkind!' schrijft iemand op Twitter. 

Je bekijkt de aflevering van Bed & Breakfast terug via deze link. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers walgen van ontbijtkeuze B&B-eigenaar: 'Gadver!'

Een andere b&b-eigenaar die ook de liefde heeft gevonden is Debbie uit B&B Vol Liefde. Hoewel ze aan het programma meedeed om een partner te vinden, bleek ze deze pas na de opnames tegen het lijf te zijn gelopen.

 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!