Beeld © Netflix

Wat is er met de 'verdwenen' Chérie uit Bling Empire gebeurd?

21 mei 2022 11:52

Zo onverwachts als nieuwe castleden opduiken in het tweede seizoen van 'Bling Empire', zo snel kunnen oud-gedienden verdwijnen. Na een bizar gerucht dat Jessey, de verloofde van Chèrie Chan, met een andere vrouw óók een gezin heeft en zelfs met haar getrouwd is, verdwijnt het koppel namelijk ineens uit de serie.

Let op, dit artikel bevat spoilers over het nieuwe seizoen van Bling Empire. 

Na de derde aflevering is er geen spoor meer van Chèrie te bekennen. Om het verhaal nog gekker te maken, wordt er in de vijf afleveringen die volgen ook geen één keer over gesproken. En dat terwijl de cast van de Netflix-hit heel wat over de geruchten te zeggen hadden toen Chèrie nog wel onderdeel uitmaakte van de show. 

Laten we bij het begin beginnen. Het begin van het einde wordt namelijk ingezet als Leah, een vriendin van Chèrie, aan Jaime vertelt dat Jessey al getrouwd was en kinderen had met een vrouw toen hij Chèrie leerde kennen. De twee kregen een affaire. In die periode werd Chèrie zwanger, terwijl het nog steeds onduidelijk is of Jessey op dat moment al zijn wettige vrouw heeft verlaten. Om los van de affaire nog maar te zwijgen over het feit dat het in hun familie not done is om kinderen te krijgen zonder eerst te trouwen. 

De grote vraag is dus óf Jessey nog altijd getrouwd is met zijn ex. En is dat de reden waarom hij in de serie terughoudend is om het jawoord aan Chèrie te geven?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn Kelly en Andrew van Bling Empire weer samen?

Als de cast eindelijk de kans krijgt om tijdens de opnames aan Chèrie hun prangende vragen te stellen, is daar niemand minder dan Paula Abdul - je leest het goed - om hen te onderbreken. Daardoor blijft de cast niet alleen met vragen achter, maar de kijkers thuis ook. De kans is groot dat Chèrie Netflix vriendelijk doch vijandig bedankte voor de show toen ze lucht kreeg van de geruchten en er als de wiedeweerga vandoor is gegaan.

Christine vindt het jammer dat het koppel, dat inmiddels wél getrouwd is, plots is opgestapt. "Ik was teleurgesteld, omdat ik wilde dat ze hun verhaal vertelden en het compleet maakten. Ik bedoel, ze zeggen ja tegen dit project en geloof me, er zijn genoeg momenten geweest waarop ik wenste dat ik gewoon kon stoppen en weglopen. Maar ik ben wel doorgegaan met de verplichting die ik ben aangegaan." Desondanks begrijpt ze dat Chèrie als moeder haar gezin wilde beschermen en daarom is gestopt met de opnames, zo vertelt ze aan ET.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen ontkomen aan: Bling Empire is dé nieuwste Netflix-sensatie

Jaime denkt dat Chèrie bang was voor de waarheid. Een affaire met een getrouwde man en zwanger raken: het is geen sprookjesverhaal. "Om eerlijk te zijn kende ik Chèrie niet erg goed, maar haar reactie vond ik raar. Ze probeerde het onderwerp te vermijden, omdat ze niet geconfronteerd wilde worden of het onder ogen wilde zien." Toch heeft ze spijt dat zij uiteindelijk het verhaal aan de grote klok heeft gehangen. "Je moet niet roddelen over iemands gezin en familie."

Sinds het vertrek uit de show heeft Chèrie haar 'vrienden' ontvolgd op social media. Toen ze een paar van hen tegenkwam op een evenement waar ze met Jessey was, zei ze enkel gedag om daarna weg te lopen. Zelfs haar goede vriend Kane liet ze vallen: hij heeft nooit meer wat van haar vernomen. Op Instagram doet ze alsof er niks aan de hand is. Het enige bewijs waaraan je kunt zien dat ze ooit onderdeel van Bling Empire was, is onderstaande foto. 

Het tweede seizoen van Bling Empire is nu te zien op Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!