Sister Wives Beeld © Instagram @janellebrown117

Christine en Janelle uit Sister Wives nog steeds close met elkaar: 'Zó leuk!'

17 mei 2022 13:23

Hoewel Christine Brown (50) in 2021 besloot om uit haar polyamoureuze huwelijk met Kody te stappen, staat ze nog steeds op goede voet met haar voormalige 'Sister Wives'. Op het Instagram-account van Janelle Brown (53) is namelijk te zien dat de twee vrouwen en hun kinderen genieten van een gezellig tripje met z’n allen.

"Ik betrap mezelf er de laatste weken op dat ik denk: wil ik nog wel steeds voor dit polyamoureuze huwelijk kiezen?"

Op de foto zien we de vrouwen en hun kinderen vrolijk poseren naast een roze jeep. 'Roze-Jeep-tour in Sedona gister!' schrijft Janelle erbij. 'Zo leuk! Ik wilde dit al jaren doen.' Ook bedankt ze Christine, die de tour blijkbaar heeft georganiseerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meri uit Sister Wives weer vol goede moed na 'vervullend' tripje

Christine en Janelle waren allebei getrouwd met Kody Brown, met wie ze een zogeheten polyamoureuze relatie hebben en hadden. Voor Christine was de koek echter op: zij kondigde in november 2021 aan dat ze ging scheiden van Kody. Naast Janelle is Kody nu ook nog getrouwd met Robyn en Meri Brown.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robyn uit Sister Wives moet afscheid nemen van dierbaar familielid

In het laatste seizoen van Sister Wives liet Janelle weten dat ook zij haar twijfels heeft over haar relatie met Kody. "Ik betrap mezelf er de laatste weken op dat ik denk: wil ik nog wel steeds voor dit polyamoureuze huwelijk kiezen?" vertelde ze aan Robyn. "Ja, ik kies er nog wel voor. Maar ik heb daar wel echt bewust over na moeten denken. Het heeft me nogal wat te denken gegeven."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!