Boer Rob (van de kersen) Beeld © Linelle Deunk

Boer Rob pislink: 'Wilden een Geile Geert van me maken'

18 mei 2022 14:22

Boer Rob uit het succesvolle NPO-programma 'Boer zoekt Vrouw' heeft na zijn avontuur heel veel kritiek over zich heen gekregen. Dat zit de kersenteler niet lekker. In het 'AD' doet hij een boekje open over zijn deelname.

"Het was bij de konijnen af"

"Ik ben eigenlijk een normaal iemand die soms misschien wel lekker prettig gestoord is, maar niet zo overdreven als dat ze opgeteld in het programma hebben neergezet", vertelt hij. Veel kijkers zagen in Boer Rob een nieuwe Geile Geert die een aantal seizoenen geleden ook erg graag kusjes uitdeelde aan zijn vrouwen in hetzelfde programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja dacht dat boer Rob haar leuk vond in BzV

"Maar het komt ook door hoe ze het programma maken. Ze knippen en plakken toch typetjes aan elkaar. Rob moest op een of andere manier negatief worden, ze wilden er een geile Geert van maken of zo." Maar boer Rob is niet zo. Hij is alleen erg onhandig met vrouwen. "Mijn grote valkuil is dat ik veel te veel moeite doe om een ander te overtuigen wie ik ben. Dat is toch mijn onzekerheid in de liefde. Ik heb heel veel meegemaakt met relaties en dat maakt je niet sterker in het zelfvertrouwen."

De vervelende reacties die Rob kreeg, vindt hij nog wel het ergste. "Dat ze zelfs schrijven: 'het is bijna metoo wat die Rob doet', dat kan ik niet begrijpen. Die berichten zijn zó negatief. Het was bij de konijnen af." Ook columnist Angela de Jong van het AD krijgt ervan langs. Zij schreef dat de vrouwen bij hem weg moesten rennen. "Dan word je wel kwaad ja."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Wacht eens even, dat is wel ff een andere kus dan Sonja kreeg'

Maar de meeste reacties die Boer Rob kreeg waren positief. Hij heeft de vrouwen nu voor het uitzoeken. "Ik krijg wel heel veel reacties van vrouwen. Ik heb zelf tijdens de uitzendingen ook veel Instagram-verzoeken en brieven gehad met als strekking: stap uit het programma en ik wil met je verder. Ook na de laatste uitzending zijn er zeker nog 25 vrouwen die zich gemeld hebben."

'Boer Rob heeft zijn innerlijke geile Geert ontdekt'

04:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!