Een jaar van je leven Beeld © Talpa/SBS6

Fan van Utopia? Dan is dit nieuwe programma iets voor jou

16 augustus 2022 15:56

SBS6 komt met het programma 'Een Jaar Van Je Leven', een nieuw spelprogramma dat wordt bestempeld als de langste gameshow ooit. Veertig deelnemers moeten zich daarvoor een jaar lang laten opsluiten met een miljoen euro in het vooruitzicht als zij het spel 'overleven'.

Het programma is een soort Utopia en Big Brother. De deelnemers verblijven op een locatie waar alleen de basisvoorzieningen om te leven aanwezig zijn. Om hun onderhoud te bekostigen moeten zij opdrachten vervullen waarmee ze de huishoudpot kunnen vullen. Als deze leeg is maar de kandidaten toch iets uit moeten geven om te kunnen leven, kan ook de jackpot van een miljoen worden aangebroken. Dat houdt dan natuurlijk wel in dat de uiteindelijke winnaar met minder dan een miljoen naar huis gaat, afhankelijk van hoeveel er uit de pot is gehaald.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Utopia-koppel Romy en Cemal in verwachting van tweede kindje

Tussendoor neemt het aantal deelnemers af door middel van eliminatieopdrachten. Degene die als laatste overblijft, gaat na een jaar zonder contact met de buitenwereld weer naar huis met de jackpot. Een Jaar Van Je Leven is dit najaar op SBS6 te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-kandidaat Michel geeft update na zware crash

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!