Silvia uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Silvia uit Boer zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde

19 mei 2022 11:09

Ze werd als eerste logee weer naar huis gestuurd door boer Rob, maar nu laat Silvia weten dat er toch een nieuwe man op haar pad is gekomen. "Ik ben heel erg verliefd", laat ze op de site van 'Boer zoekt Vrouw' weten.

"Het is nog pril maar ik kijk er naar uit hoe het zich gaat ontwikkelen"

Volgens Silvia was haar nieuwe relatie nooit ontstaan zonder Boer zoekt Vrouw. "Hij zag mij namelijk op televisie en dacht: haar ken ik! Het is nog pril maar ik kijk er naar uit hoe het zich gaat ontwikkelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Silvia uit BzV denkt te weten waarom ze naar huis werd gestuurd

Ondanks dat het met Rob niks is geworden, heeft ze er wel een groep nieuwe vriendinnen aan overgehouden. Ze spreekt nog vaak af met de dames van de dagdate. "Daar ben ik enorm blij mee. We spreken elkaar regelmatig en dat is heel waardevol." Silvia noemt haar deelname aan het programma dan ook 'een mooi avontuur met een geweldige afloop'.

(tekst gaat door onder de foto)

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja dacht dat boer Rob haar leuk vond in BzV

Naast Silvia mochten ook Wendy en Sonja komen logeren bij kersenteler Rob. Sonja spreekt van een mooie band met de andere dames. "Geweldig om mee te maken en ben vriendschappen rijker. Laatst hebben we nog een etentje gehad met Wendy, Silvia, Gepke en Nellie. Hoe mooi!"

Wie ook helemaal verliefd zijn, zijn Jouke en Karlijn. We zochten hen op in Friesland. Je ziet het in de video hieronder.

Boer Jouke wil nu al déze grote stap met Karlijn zetten

02:22

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!