The Umbrella Academy Beeld © Netflix

Netflix deelt trailer derde seizoen The Umbrella Academy

19 mei 2022 18:07

Net als in het eerste deel, eindigde de laatste aflevering van seizoen twee van 'The Umbrella Academy' met een flinke cliffhanger. De groep wist de weg terug te vinden naar het heden, maar dat betekent niet dat al hun problemen zijn opgelost. Wederom moeten ze voorkomen dat de wereld vergaat, zo wordt duidelijk uit de trailer die Netflix zojuist gedeeld heeft.

Na een einde te hebben gemaakt aan de dag des oordeels van 1963, keert de Umbrella Academy terug naar het heden - ervan overtuigd dat ze de eerste apocalyps hebben weten te voorkomen en de tijdlijn voor eens en altijd hebben gerepareerd. Maar na een kort moment van feestvieren realiseren ze zich dat de dingen niet precies zijn zoals ze ze hebben achtergelaten... 

Zullen ze een weg terug vinden naar hun pre-apocalyptische leven? Of gaat deze nieuwe wereld meer onthullen dan alleen een hapering in de tijdlijn?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elliot Page speelt transgender personage in Netflix-show The Umbrella Academy

De rol die Elliott Page speelt in The Umbrella Academy wordt in het derde seizoen van de Netflix-serie een transgender-personage. Elliot speelde in de eerste tweede seizoenen de rol van cisgender vrouw Vanya Hargreeves, maar in het aankomende seizoen verandert het personage naar Viktor Hargreeves en zullen de voornaamwoorden hij/hem/zijn gebruikt worden. Netflix liet via sociale media weten Viktor 'van harte welkom te heten binnen de familie'.

"Het feit dat ik me nu kan laten zien als de persoon die ik echt ben is bevrijdend en heel mooi. Geen constante onzekerheden meer of het gevoel hebben dat ik moet vluchten. Het dragen van een pak was geweldig. Het lijken misschien kleine dingen, maar voor mij zijn ze zo belangrijk. Dat je jezelf voor het eerst terug ziet op foto's als de persoon die je bent en vooral dat je geaccepteerd wordt voor wie je bent", aldus de acteur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez' Netflix-docu in juni al te zien

Het derde seizoen van The Umbrella Academy komt uit op 22 juni. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!