Selling Sunset Beeld © Netflix

Christine uit Selling Sunset haalt uit naar Chrishell: 'Ze is een bitch'

20 mei 2022 11:40

Dat Christine Quinn (33) en Chrishell Stause (40) bepaald geen goede vriendinnen zijn, is inmiddels algemeen bekend. In 'Selling Sunset' hebben we regelmatig kunnen genieten van de nodige drama tussen de twee dames. Maar is dat nu echt of puur voor de camera’s? In de 'Table Manners'-podcast schetst Christine een interessant beeld van de band tussen haar en Chrishell.

"Het is natuurlijk een heel goede verhaallijn"

In het laatste seizoen van de realityshow konden we zien dat Chrishell en Jason uit elkaar gingen omdat zij een kinderwens had en hij niet. Inmiddels heeft Chrishell een relatie met de zanger G Flip, die zich identificeert als non-binair. Christine wijt de relatiebreuk vooral aan Jason. "Hij is heel duidelijk, hij wil gewoon vrijgezel zijn en lol hebben. Maar hij was ook echt hartstikke gek en verliefd op Chrishell. Dat was hij echt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selling Sunset-makelaar Chelsea betrapt op het faken van haar accent

Op de vraag waarom hun relatie dan toch niet slaagde, heeft ze een duidelijke visie: "Omdat ze een bitch is!" Volgens Christine speelt de soapachtergrond van Chrishell ook een belangrijke rol in het feit dat ze niet met elkaar kunnen opschieten. "Ze was ooit een soapactrice, dus het is gewoon een bepaald type. En vanaf seizoen 1 mag ze me al niet door die ene ruzie die we hebben gehad. Terwijl ik alles gewoon puur doe voor de kijkcijfers. Ik weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om goede televisie te maken, maar volgens mij wil verder niemand zover gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mary uit Selling Sunset baalt van gedrag Christine: 'Geen controle over haar'

Christine liet het niet alleen bij het interview in de podcast. Toen ze tijdens Watch What Happens Live door Andy Cohen werd gevraagd naar de nieuwe relatie van Chrishell, draaide ze er ook niet omheen. "Totaal geen verrassing. Het is natuurlijk een heel goede verhaallijn. Maar ze heeft nog steeds erg lange nagels, dus ik weet het niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jason van Selling Sunset laat zien dat 'neptelefoontje' in show echt was

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!