Selling Sunset Beeld © Lindy Lin/Netflix

Christine onthult welk Selling Sunset-castlid het meest verdient

22 mei 2022 12:48

Je zou denken dat alle castleden van 'Selling Sunset' evenveel verdienen, maar als we Christine Quinn (33) moeten geloven is dat absoluut niet het geval. In de 'Call Her Daddy'-podcast vertelt ze namelijk openhartig over de salarissen en haar slimme onderhandelingsmethode.

"Ik vind dat het ook allemaal draait om het herkennen van je waarde"

Dat het waarschijnlijk niet de bedoeling is dat ze hierover praat, beseft ze maar al te goed. “Ik ga waarschijnlijk worden aangeklaagd hierna. Maar het maakt me echt niet uit. Je kunt mijn advocaten niet betalen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine uit Selling Sunset haalt uit naar Chrishell: 'Ze is een bitch'

Volgens Christine krijgen sommige castleden aanzienlijk meer dan andere. "Er zijn drie verschillende niveaus. Ik krijg samen met Jason Oppenheim het meeste betaald. "Mijn entertainmentadvocaat zei meteen: 'Dít is je waarde' en ik vind dat het ook allemaal draait om het herkennen van je waarde." Christine probeerde er naar eigen zeggen voor te zorgen dat de andere castleden een vergelijkbaar bedrag zouden krijgen, maar dat ze niet te strikken waren voor haar plannetje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selling Sunset-makelaar Chelsea betrapt op het faken van haar accent

"Het merendeel van de cast wordt vertegenwoordigd door één advocaat, maar ik heb mijn eigen entertainmentadvocaat gezocht en mijn eigen ding gedaan", vertelde ze eerder ook al aan US Weekly. "Er werd ons verteld dat er verschillende niveaus waren. Ik ben toen naar de hele cast gegaan en heb gezegd: 'Luister, als we betaald zouden krijgen wat ik denk dat we allemaal verdienen, omdat we gelijk zijn, dan moeten we samenspannen en op dezelfde lijn zitten.' Maar dat werkte niet omdat sommige mensen niet konden wachten hun contract te tekenen, waardoor ze direct op een bepaald niveau kwamen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrishell van Selling Sunset na Jason weer gelukkig in de liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!