Money Heist: Korea Beeld © Jung Jaegu/Netflix

Dit wil je zien: eerste beelden van Koreaanse La Casa de Papel

20 mei 2022 14:08

Heb jij ook zo ontzettend genoten van de Spaanse serie 'La Casa de Papel'? Dan heb je geluk! Want niet alleen kun je volgend jaar van een spin-off genieten, dit jaar komt er ook nog een Koreaanse versie van de serie genaamd 'Money Heist: Korea - Joint Economic Area'.

Je zal nog een klein beetje geduld moeten hebben, want de serie is pas vanaf 24 juni te zien op Netflix. Gelukkig kunnen wij wel alvast de trailer met je delen en die ziet er zeer veelbelovend uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

La Casa de Papel-acteur moet huis uit springen tijdens brand

In Money Heist: Korea - Joint Economic Area verzamelt de geheimzinnige professor een groep doorgewinterde dieven uit het noorden en het zuiden om het pas gedrukte geld van een toekomstig verenigd Korea te stelen. De grote vraag is natuurlijk: gaat het ze lukken?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix maakt nieuwe serie met maker La Casa de Papel

Het eerste seizoen heeft maar liefst 12 afleveringen, dus je bent er voorlopig wel zoet mee. Mocht je Squid Game hebben gezien, dan ga je in ieder geval één van de hoofdrolspelers, Park Hae-soo, wel herkennen. Hij speelde in Squid Game de rol van Cho Sang-woo en gaat in Money Heist: Korea - Joint Economic Area de rol van Berlin op zich nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Squid Game-ster scoort rol in La casa de papel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!