Eating With My Ex Beeld © Eating With My Ex/discovery+

Shirley schiet volledig uit haar slof in Eating With My Ex: 'Schijnheilige kwal'

20 mei 2022 16:23

Ook dit seizoen prikt Shirley (27) weer een vorkje mee in 'Eating With My Ex'. Vorig jaar was de realityster ook al te zien in de show en wederom moet 'een kwal van een ex' het ontgelden.

"Ga dan niet zoals Mark Rutte tegen mij lopen praten, met die politieke kuthanden van je!"

In het eerste seizoen van Eating With My Ex confronteerde Shirley haar ex Damien, met wie ze meedeed aan Temptation Island. Deze keer is het Robin, met wie ze drie maanden samen was na Ex on the Beach. Volgens Shirley liep Robin al jaren achter haar aan, en besloot ze hem daarom tijdens Ex on the Beach een kans te geven. Hoe romantisch. 

Robin vraagt zich echter nog altijd af of ze wel écht verliefd op hem was, of dat Shirley het allemaal voor de fame deed. Ook vermoedt hij dat ze tijdens hun relatie andere jongens gezoend heeft. Shirley is voor de camera duidelijk over haar gevoelens, ze vond Robin nooit echt leuk. "Hij is plakkerig, opdringerig, slijmerig, altijd is ‘ie zielig. Ik word er helemaal moe van", somt ze op. "Ik heb spijt dat ik er überhaupt aan begonnen ben, het is niet eerlijk en gemeen. En ik werd zelf gewoon knettergek!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty en ex-vriendin vliegen elkaar in de haren in Eating With My Ex

Als de twee elkaar voor het eerst weer zien in het restaurant, gaat het direct mis. Omdat Robin haar aanspreekt met 'meid', gaat Shirley het gesprek met een gestrekt been in. En dat terwijl ze al baldadig is en 'in een bui om te rellen'. Robin weet na de eerste minuten eigenlijk al genoeg: "Ik had niet verwacht dat ze echt zo zou zijn. Nu heb ik wel de bevestiging gehad dat het echt de persoon is wie ze is."

Vooral de laatste vraag, of ze nog respect voor elkaar hebben, zorgt voor flink wat vuurwerk. "Mijn respect voor jou is er niet", zegt Robin. "Als jij mij vier maanden aan het lijntje hebt gehouden, dan heb ik geen respect voor jou. Dan laat ik je gewoon."

Shirley en Robin vechten elkaar de tent uit: 'Gek geworden!'

01:35
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Odim probeert Jørney terug te winnen in Eating With My Ex

Shirley blijft eerst nog kalm - omdat ze hem geen trap na wil geven - maar als Robin zegt dat hij niet wist dat Shirley 'aan principes deed', ontploft ze. "Ik wil je niet verder de grond in trappen, maar ik vind je een schijnheilige kwal zeg. Je loopt hier een show op te houden. Doe dan boos, ga dan niet zoals Mark Rutte tegen mij lopen praten, met die politieke kuthanden van je! (…) Ik kan je niet meer uitstaan, het is genoeg!"

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!