Boer Hans en Annette Beeld © Linelle Deunk

BzV-boer Hans nog steeds gelukkig met Annette: 'Zien elkaar ieder weekend'

23 mei 2022 15:52

Ze zijn één van de droomkoppels van het laatste seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. Terwijl boer Hans viel voor de charmes van Annette, leefden de kijkers thuis massaal mee met het stel. En er is goed nieuws, want het gaat nog steeds goed tussen de tortelduifjes, zo vertelt hij op de website van het programma.

"We vinden het heerlijk om samen te eten"

De paardenboer heeft de prangende vragen van het publiek beantwoord. Zo zorgt het koppel ervoor dat ze elkaar ieder weekend kunnen zien, aldus Hans. "We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn." Na de laatste opnames werd het weekendbezoek zelfs verlengd. "Nu na de reünie aflevering bleef ze gezellig de hele week."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw-kijkers willen maar één iemand: de zoon van boer Hans

Terwijl Hans overdag druk is met de paarden, is Annette druk met haar werk in een kledingwinkel. Het is nog maar de vraag hoe lang ze dat blijft doen, want er worden al plannen voor de toekomst gesmeed. Hans licht alvast een klein tipje van de sluier op. "Ze vindt het heel leuk om in een kledingwinkel te werken. Dus misschien dat dat in de buurt kan. Maar dat wil ze wel minder gaan doen om meer samen op de boerderij te zijn en gezellig mee te helpen. Dat vindt ze ook heel leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo is het afgelopen met de relaties in de webserie van BzV

Ook voor boer Jouke is het liefdesavontuur dat Boer zoekt Vrouw heet geslaagd. Tussen de vierhonderd brieven vond hij zijn speld in de hooiberg: Karlijn. Hij is al klaar om een grote stap met haar te zetten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!