Annebel Temptation Island Beeld © Tom Cornelissen

Annebel uit Temptation Island toont resultaat van verwijderde lipfillers

23 mei 2022 15:57

Wie 'Temptation Island' kijkt, is de lippen van deelnemer Annebel vast niet ontgaan. Overduidelijk voorzien van lipfillers, die ze blijkbaar goed zat was. Op Instagram deelt Annebel namelijk een selfie waaruit blijkt dat ze haar lipfillers heeft laten verwijderen.

"Het is nog wat blauw..."

Annebel, die momenteel met haar vriend (of inmiddels ex?) te zien is in het nieuwe seizoen van Temptation Island, krijgt sinds ze in de realityserie te zien is enorm veel berichten binnen over haar lipfillers. Negatieve berichten waar ze het vast mee eens was, want ze heeft haar bovenste lipfillers onlangs bij een kliniek laten oplossen.

'Ik heb gisteren de laatste restjes van mijn lipfillers in mijn bovenlip laten oplossen', schrijft Annebel bij de selfie in haar Insta Stories. 'Het is nu nog wat blauw, maar dat trekt naarmate de dagen weg.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-koppel deed eerder al mee aan een realityshow

De fillers in haar onderlip zijn nog niet opgelost, voegt Annebel toe. Dit betekent overigens niet dat Annebel helemaal van de fillers af gaat. 'Zaterdag 28 mei ga ik terug om ze subtiel op te vullen en de vorm te accentueren', legt ze uit. 'Stay tuned!'

Annebel uit Temptation Island

Vorige week was te zien hoe het eerste koppel Temptation Island alweer verliet. Kaj en Monica vertellen erover in onderstaande video.

Kaj en Monica laten zich uit over vertrek koppel in Temptation

00:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!