Nicol van Massa is Kassa Beeld © SBS

Massa is Kassa-kijkers liggen in een deuk om hondenyoga

23 mei 2022 21:05

De familie Gillis is terug met een nieuw seizoen van 'Massa is Kassa'. Dit seizoen wordt de gezondheid van Peter (60) extra goed in de gaten gehouden. Afvalcoach Dick trok eerder al aan de bel, maar nu geeft ook Peters lijf waarschuwingssignalen. Maar ja, wat is er nu leuk aan gezond eten als er worstenbroodjes bestaan? Nicol geeft alvast het goede voorbeeld.

"Dat noemen ze dan hondenyoga. Geld verdampen"

Nicol is namelijk wel gezond bezig. Terwijl Peter wars is als het om beweging gaat, probeert zij eens wat nieuws. Als miljonairsvrouw doet Nicol wat miljonairsvrouwen kennelijk doen: hondenyoga om puppy's 'rustig te krijgen'. De ideale sport voor mensen die zoveel geld hebben dat ze niet meer weten wat ze ermee moeten doen, dus. 

Volgens voice-over Frank Lammers een teken dat 'die bolle' nog wat goed te maken heeft. Peerke komt zelfs nog even kijken, maar raakt niet geïnspireerd om zelf in beweging te komen. De puppy van het stel trouwens ook niet. "Dat noemen ze dan hondenyoga. Geld verdampen", klaagt Peter, terwijl hij een paar luttele calorieën verbrandt als hij wegloopt. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Afvalrace Peter Gillis is begonnen: 'Nu al 12 kilo kwijt'

De kijkers thuis weten niet wat ze meemaken als Nicol op handen en knieën een paar simpele gymoefeningen doet, terwijl ze ondertussen probeert om haar hond - die er totaal geen oren naar heeft - erbij te betrekken. Zodra de scène te zien is, barst het los op Twitter. 'Nou, die hond heeft er geen zin in', tweet een kijker. 'Uh sorry, ik moest die onzin ff verwerken. Heerlijk die voice-over', schrijft een ander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Gillis beticht Meilandjes van toneelspelen: 'Wij blijven ons eigen'

Peter Gillis blikt terug op ziekenhuisopname: 'Lag in suikercoma'

02:31

Familie Gillis: Massa is Kassa wordt iedere maandag om 20.30 uur uitgezonden op SBS 6. Bekijk de aflevering hier terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!