Beeld © ANP

Maxime en Montana Meiland in tweede tv-reeks Het Jachtseizoen

23 mei 2022 23:59

In het tweede tv-seizoen van 'Het Jachtseizoen' gaan onder anderen de koppels Ruud de Wild (53) en Olcay Gulsen (41), Maxime (26) en Montana Meiland (27) en Kjeld Nuis (32) en Ireen Wüst (36) op de vlucht voor de mannen van 'StukTV'.

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns moeten er weer voor zorgen dat ze de BN'ers zo snel mogelijk te pakken zien te krijgen. De 'boeven' krijgen een voorsprong, maar mogen onder meer maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en geen gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon om op de vlucht te blijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Laurentien helpt Eloise in Jachtseizoen

Naast de eerder genoemde koppels gaan in het nieuwe seizoen ook Peter Gillis en Rob Geus, Davy Klaassen en Daley Blind, Sander Lantinga en Jan Versteegh, Gert en Viktor Verhulst en Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk op de vlucht voor de presentatoren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veelbesproken aflevering Jachtseizoen met Martin Garrix 'gewoon' online

De eerste uitzending van het tweede seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 4 juni op SBS6 te zien. Het concept is op YouTube al jarenlang goed voor miljoenen views en werd ook al meerdere malen beloond met een prijs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toestand slachtoffer ongeluk Het Jachtseizoen is stabiel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!