Beeld © Tom Cornelissen

Jaloers koppel doet zijn intrede in Temptation Island-villa

26 mei 2022 13:52

Het is het seizoen van veranderingen in 'Temptation Island: Love or Leave'. Nadat Linde en Sietse besloten om het programma vrijwillig te verlaten, maakt een nieuw koppel zijn opwachting.

Let op, dit artikel bevat spoilers over Temptation Island: Love or Leave.

"Ik val op blonde dames met grote tieten"

De 25-jarige Antonio en de 21-jarige Cleo hebben 'ja' gezegd tegen het liefdesavontuur. Met nog maar één week te gaan tot de finale, onderzoeken de twee of ze de ware voor elkaar zijn.

Ondanks dat het koppel nog maar een jaar een relatie heeft, smeden Antonio en Cleo al plannen voor de toekomst. Zo willen ze graag samenwonen en een gezin stichten, maar jaloezie zit hen in de weg. Zo mogen ze niet op stap gaan zonder elkaar en als ze dat wel doen, controleren ze elkaar de hele avond via hun telefoon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB wil meedoen aan Temptation Island: 'Als ik een relatie heb'

Maar jaloezie wordt niet het enige struikelblok tijdens de opnames van Temptation Island: Love or Leave. In Villa Rosabaya, waar de mannen verblijven, slaapt ook vrijgezel Fleur. En laat zij nou net een verleden met Cleo hebben... "Cleo is niet mijn beste vriendin, laat ik het zo zeggen", onthult Fleur. Wat er precies is voorgevallen, wordt niet helemaal duidelijk. "Ik denk niet dat ze blij is dat ik hier zit, omdat ze ruzie heeft gezocht met mijn ex-vriend toen ik ruim twee jaar een relatie had met een andere jongen."

Ondertussen dompelen Antonio en Cleo zich direct in het experiment onder en gaan ze op date met een vrijgezel uit de villa's. Al snel wordt duidelijk dat Antonio op zoek is naar een vrouw met net zoveel inhoud als hij. "Ik val op blonde dames met grote tieten." Verder zoekt hij iemand die lief en zorgzaam is en vooral niet te veel ambities heeft. "Eigenlijk kijk ik daar niet naar."

Kaj en Monica laten zich uit over vertrek koppel in Temptation

00:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annebel uit Temptation Island toont resultaat van verwijderde lipfillers

Temptation Island: Love or Leave is iedere donderdag te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!