Beeld © RTL

Wat je moet weten voor je aan B&B Vol Liefde seizoen 2 begint

28 mei 2022 10:53

Goed nieuws voor fans van 'B&B Vol Liefde', want na een jaar wachten gaat het tweede seizoen bijna van start. Maar voordat het zover is, moet je natuurlijk wel even worden bijgepraat over wat je van dit seizoen kunt verwachten.

Tweede seizoen van B&B Vol Liefde

Acht vrijgezelle b&b-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen, hopen deze zomer de liefde te vinden in B&B Vol Liefde. Dat doen ze onder de bezielende leiding van Art Rooijakkers, die net als vorig seizoen heel Europa afreist om de deelnemers bij te staan in hun zoektocht naar de ware. Aan de kandidaten de moeilijke taak om een paar logees uit te nodigen die ze tijdens de opnames beter willen leren kennen met als doel om een partner voor het leven te vinden. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Debbie uit B&B Vol Liefde vond vlak na opnames de liefde

Startdatum

De hele zomer is het genieten geblazen voor realityfans. B&B Vol Liefde gaat op 11 juli van start. Net als tijdens het eerste seizoen zijn de liefdesperikelen van de b&b-eigenaren van maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur te volgen op RTL 4. Kijkers met een Videoland-abonnement kunnen het programma een week vooruit kijken op de streamingdienst. 

Het tweede seizoen duurt zeven weken, wat betekent dat het uit 35 afleveringen bestaat. Afgaande op het eerste seizoen kun je je dus opmaken voor een zomer vol liefde, akkefietjes, jaloezie, klussen en schoonmaken. 

Kandidaten 

Wie de acht kandidaten zijn die hun bed & breakfast openstellen voor een potentiële nieuwe liefde wordt op een later tijdstip bekendgemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert uit B&B Vol Liefde na deelname: 'Ik voel me allesbehalve eenzaam'

De Ware Jacob

Een hoog slagingspercentage heeft B&B Vol Liefde niet. Althans, niet op basis van het eerste seizoen. Toch is Jacob, die vorig jaar meedeed, erop gebrand om alsnog de ware te vinden. In de Videoland-serie De Ware Jacob leren kijkers de echte Jacob kijken: van het wel en wee in de b&b tot een inkijkje in zijn turbulente liefdesleven.

Hij maakt niet alleen tijd vrij voor de liefde, maar hoopt ook een nieuw miljoenenproject op te starten. Maar prioriteit blijft zijn villa Casa do Monte. Na twee moeizame jaren in het toerisme hoopt Jacob hier nieuw leven in te blazen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!