Rob en Maurits uit Voor Hetzelfde Geld Beeld © Videoland/RTL

Voor Hetzelfde Geld-kijkers onder de indruk van resultaten klushuis

24 mei 2022 22:57

Rob en Maurits uit 'Voor Hetzelfde Geld' ruilen hun verbouwde huis in Haarlem om voor een nieuwe klushuis. Het koppel besluit het 'out of the box'-huis in de Brabantse Nuenen te kopen. Hoewel de kijkers niet veel vertrouwen hebben in de bouwval zijn ze aan het einde van de uitzending positief verrast.

"Roos van Kopen Zonder Kijken heeft zojuist serieuze styling concurrentie gekregen"

Het stel geeft aan het begin van de uitzending aan een huis te willen 'dat helemaal af is', toch laat het tweetal zich overrompelen door hun tweede bezichtiging: het huis in Nuenen. "Misschien kriebelt het toch om een klushuis te kiezen, omdat je er je eigen plek van kunt maken." Rob en Maurits besluiten vooralsnog een bod uit te brengen en worden met een bedrag van 385.000 euro de nieuwe eigenaren van het huis. Aangezien ze oorspronkelijk een budget van 415.000 euro hebben, blijft er een mooi bedrag over om het huis van binnenuit compleet te verbouwen. 

Drie maanden nadat ze hun sleutel hebben ontvangen, komt Natasja Froger langs om te kijken hoe het met de verbouwing is afgelopen. De presentatrice is onder de indruk van wat ze ziet. "Wat een megaverschil. Onherkenbaar! Het is toch niet normaal, zo mooi als het geworden is." Ook Rob en Maurits zijn trots op het resultaat, maar moeten de komende tijd flink uitrusten na al het klussen. "Een klushuis gaan we echt nooit meer doen", trekken ze als conclusie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koppel uit Voor Hetzelfde Geld hakt na enorme twijfel knoop door

Niet alleen Natasja is onder de indruk van 'het paleisje' van Rob en Maurits, maar ook de kijkers zijn positief verrast. 'Roos van Kopen Zonder Kijken heeft zojuist serieuze styling concurrentie gekregen.' Iemand anders is het hiermee eens en schrijft: 'Roos eat your heart out!' Een andere kijker noemt het huis 'machtig prachtig mooi'.

Voor Hetzelfde Geld is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 en bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder en zoon gooien alle eisen overboord in Voor Hetzelfde Geld

De interieurstyliste Roos Reedijk onthult tijdens de uitzending van RTL Boulevard wat het geheim is achter het stylingbudget van Kopen Zonder Kijken. 

Roos Reedijk onthult geheim achter KzK-stylingbudget

04:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!